SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Namağlup Şampiyonluk İstiyorlar

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:14:52
Namağlup Şampiyonluk İstiyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Küme Futbol Liglerinde mücadele eden Malatyaspor, U-19 1. Küme Ligi'nde namağlup şampiyon olmak istiyor. 

U-19 1. Küme Ligi'nde namağlup lider durumda bulunan Malatyaspor, ligin bitimine son 2 hafta kala namağlup şampiyon olmanın hesaplarını yapmaya başladı. Ligde ilk önce erteleme maçında Telekomspor ile karşılaşacak olan sarı kırmızılı takım, son haftada da Demirspor ile karşı karşıya gelecek.

Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, Telekomspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydederken, U-19 1. Küme Ligini şampiyon tamamlamak istediklerini söyledi.

Kapkıner, ligde bitime 2 hafta kala ilk 2’yi garantilediklerine dikkat çekerek, “Amacımız ligde namağlup şampiyon olmak. İnşallah son 2 maçımızı da kayıpsız geçerek, hedefimize ulaşacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız