SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Namağlup Ünvanları Gitti!..

A- A+ PAYLAŞ

Deplasmanlı Süper Gençler Futbol Ligi'nde mücadele eden Malatyaspor ile Voleybol Büyük Erkekler 2. Ligi'nde yeralan Malatya Belediye (fotoğraftaki), hafta sonundaki maçlarında yenilince, namağlup ünvanlarını da yitirdiler.

SİİRT DEPLASMANINDA..
Malatyaspor Kulübü altyapı koordinatörü Seyfullah Özdemir, 13 takımın yer aldığı Deplasmanlı Süper Gençler Futbol Ligi'nin 6.hafta programı çerçevesinde Siirtspor'la geçen hafta sonunda deplasmanda oynayıp 2-1 mağlup olduklarını ve namağlup ünvanlarının gitmesi nedeniyle üzüldüklerini söyledi. Özdemir, ligin 7.hafta programı çerçevesinde cumartesi günü kendi sahalarında Şanlıurfaspor'u konuk edeceklerini hatırlatıp, "Grubumuzda, Van Belediyespor ve Şanlıurfaspor'un 14'er puanları bulunuyor. Bu iki takım ilk 2 sırada yer alıyor. Malatyaspor olarak da biz 12 puanla 3. sıradayız. Güçlü rakibimiz Şanlıurfaspor maçına iyi hazırlanıp, zirvedeki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz"şeklinde konuştu.

VOLEYBOLDA..
Voleybol Büyük Erkekler 2. Ligi doğu grubunda mücadele eden Malatya Belediyespor, geçen hafta sonunda Tokat Turhal Belediyespor'a 3-2 mağlup olarak, ligin 3 haftasında elde ettiği namağlup ünvanından oldu.

Malatya Belediyespor Voleybol takımı Genel Koordinatörü Sezai Gültek, sözü edilen müsabakada iyi oynmalarına rağmen, son ataklarda başarısız olmaları nedeniyle şanssızlıkdan mağlup olduklarını belirtip, "Tokat Turhal Belediyespor maçını unutup, 25 kasım Cumartesi günü Malatya'da oynayacağımız Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşması hazırlığını başladık"dedi.

Doğu grubunda, Samsun Polisgücü'nün birinci, Malatya Belediyespor'un ikinci olduğunu bildiren Gültek, "Play-of iddiamız sürüyor. Hafta sonunda galip gelerek, liderlik koltuğuna oturmak istiyoruz"şeklinde konuştu.

KIZ TAKIMI..
Öte yandan, geçtiğimiz hafta sonunda Zonguldak Karadeniz Ereğlispor ile Malatya'da karşılaşacağına ilişkin haber İHA tarafından servise konulan Bayanlar Futbol Ligi A grubunda yeralan Malatya Gençlik ve Spor takımının, haftayı maç yapmadan geçirdiği bildirildi. Bayan Futbol Milli takımının maç programı nedeniyle, ligde maç oynanmadığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız