SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Namazı Kılmış, Dama Çıkmış

A- A+ PAYLAŞ

Kendini evinin damından atarak intihar girişiminde bulunan 65 yaşlarındaki şahıs, hastanede tedavi altına alınırken, neden buna kalkıştığını bilmediğini söyledi.

Olay Yakınca’da meydana geldi. 65 yaşındaki A.D. adlı şahsın, evinin damından atlayarak intihara kalkıştığı bilgisini alan polis, 112 Acil Servis ekibi ile birlikte olay yerine gitti. Hastaneye kaldırılan A.D., verdiği ifadede, öğle namazını kıldıktan sonra evinin damına çıktığını, sonrasını ve neler yaptığını hatırlamadığını, gözünü açtığında hastanede olduğunu, intihar etmesi için bir sebebi olmadığını söyledi.

DİĞER OLAYLAR..
Ferhadiye Mahallesi’nde gece yarısı intihar girişiminde bulunan 38 yaşındaki H.B. adlı kadın, polise verdiği ifadede, psikolojik sorunları ve Sara hastalığı bulunduğunu, sinirlendiği zaman kendisini kaybettiğini, olay anında 01.00 sıralarında polisi aradığını ve bir süre sonra olay yerine ambulans geldiğini hatırladığını, kendini kaybettiği zaman ilaç içip içmediğini hatırlamadığını söyledi. H.B. hastaneye kaldırıldı.

Zafer Mahallesi’nde oturan 48 yaşındaki S.K. adlı kadın da fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı ve TÖTM’de Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alındı.

Çilesiz’de de 22 yaşındaki M.D. adlı bayan, evinde yalnız iken “söylemek istemediği bir nedenle” bunalıma girince, 10 adet hap yutarak intihar girişiminde bulundu. Daha sonra pişman olan M.D. hastaneye giderek tedavisini yaptırdı.

Battalgazi ilçesinin Bahçelievler Mahallesi’nde oturan 22 yaşındaki E.A. adlı kadının fazla miktarda hap yutup intihara kalkıştığı, polise verdiği ifadede başı ağrıdığı için 5 adet hap yuttuğunu ve eşi tarafından hastaneye kaldırıldığını söylediği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız