SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Namazını Dayısı Kıldırdı

A- A+ PAYLAŞ
 
Diyarbakır'da Şehit olan 26 yaşındaki polis memuru Mehmet Emin Çakır, Malatya'da toprağa verildi. 
 
Yeşiltepe'de bulunan Şehir Mezarlığı'ndaki camide kılınan cenaze namazına, Malatya Valisi Ulvi Saran, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Servet Yörük,  Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, AKP Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Cemal Akın, Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık, Mustafa Şahin, CHP Malatya milletvekili Veli Ağbaba, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Doğankılıç, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, şehit aileleri dernekleri, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı. 
 
"ALLAH EKSİK ETSİN ONLARI "
 
Malatya Müftüsü Hacı Yusuf Gül, yaptığı konuşmada, "Kör kurşunla, neden öldürdüğünü bilmeyecek kadar cehaletin kurbanları insanlara acıyoruz. Bizi birbirimize düşürenlerin sayısı hayli var. Allah eksik etsin onları diyoruz. Kardeşliğimizi, milli birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen, bizleri tahrik edip, birbirimize düşürüp, ülkemizi kaosa sürmek istiyorlar" dedi. 
 
"HAİNLERİ SEVİNDİRMEYECEĞİM"
 
Şehit Polis Memuru Mehmet Emin Çakır'ın dayısı Mehmet Emin Yağmur, yeğeninin cenaze namazını kıldırdı.Şehidin annesi Perize Çakır, "Ağlamayacağım. Hainleri sevindirmeyeceğim" dedi. Törene katılan vatandaşlar, terör örgütü aleyhine sloganlar attılar.
 
Şehit yakınlarını tesilli etmeye çalışan Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ta gözyaşlarını tutamadı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız