SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narin Hanım'ın Kişisel Halı Sergisi

0
Güncellendi - 2016-01-31 18:23:44
Narin Hanım'ın Kişisel Halı Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Narin Narin’in “Kişisel 2. Halı Sergisi” açıldı. Sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Narin Narin’in “Kişisel 2. Halı Sergisi”, Malatya Park AVM’de açıldı. Açılışa, Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Sayın, Muzaffer Karakuş, Emekli Bürokrat ve Şair –Yazar Cumali Ünaldı, Malatyalı Hayırsever Ermeniler Derneği (HAYDER) eski Başkanı Hosrof Köletavitoğlu ve davetliler ile vatandaşlar katıldı. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval, açılan serginin önemine dikkat çekerek, “Ben özellikle Narin hanımın katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Göz nuru el emeği halı sergimizin Malatya'ya hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu belediye olarak bizim 25. sergimiz. Katkıda bulunan başta Narin hanıma ve tüm personellere teşekkür ediyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval’ın konuşmasının ardından açılışa katılanlar tarafından serginin açılışı yapılarak gezildi. Sergi büyük beğeni topladı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız