SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narkotik'in Yakaladığı 13 Torbacı Tutuklandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkezli 2 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 14 şüpheliden 13'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Malatya ve Gaziantep'te eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 13'ü "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak" suçundan tutuklanırken, 1'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Dosya kapsamında 2 şüphelinin ise cezaevinde bulunduğu öğrenildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 16 Haziran'da sokak satıcılarına yönelik Malatya ve Gaziantep'te eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, 13 adrese yapılan aramalarda 422 gram sentetik uyuşturucu, 31 gram esrar, 44 uyuşturucu ve uyarıcı hap ile bir ruhsatsız tabanca ele geçirilmiş, 14 şüpheli gözaltına alınmıştı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • okan (3 yıl önce)
    Bu yakalananlar maşa üst takımın ayakçıları ilk ele ulaşmak yerine son ele ulaşmak çözüm getirmez..bugün yakalarsınız bunları yarın yerlerine yeniler gelecektir.Asıl işi yaptırana,sattırana patrona ulaşıp tutuklamak lazım ama oda zor çünkü satıcılar en fazla üst yapıdan 1 veya 2 kişi tanır daha üstü tanımaz bilmezler.gençlerimize yazık,çocuklarımıza yazık rabbim esirgesin..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (3 yıl önce)
    Bu şeref yoksunu vatan millet düşmanlarına tutuklama değil İDAM istiyoruz.gençleri zehirlediler darmadağın bir gençlik geliyor sebebi bu alçaklar
    0
    0
    Yanıtla