SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Nasip Kısmet Meselesi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:05:02
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, beraberindeki partililerle birlikte Akpınar Mahallesi, Kırçuval Mahallesi ve Sancaktar Mahallesi muhtarlarını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kırçuval Mahallesi Muhtarı Hıdır Kahve, “AK Parti’nin şuandaki bazı konularda sıkıntısı var. İnşallah Sayın Başbakanımız bunu temize çıkartacaktır. Bu konuda güvenim sonsuzdur. Bu sıkıntıların seçimden dolayı yaşandığını tahmin ediyorum. AK Parti’den istifa eden eski İçişleri Bakanı, şimdiye kadar niye istifa etmeyip de neden bugünkü sıkıntıları bekledi? Ben bir muhtar olarak buna hayret kaldım. İkincisi Erdoğan Bayraktar’ı Sayın Başbakanımız nereden nereye getirdi. Dönüp diyor ki ‘Zorlamayla istifa ettim, Sayın Başbakanımız da istifa etsin.’ Şimdiye kadar niye böyle konuşmadı, ne oldu da böyle konuşuyor” dedi.

Milletvekili Şahin ise gündeme ilişkin konularla ilgili şu değerlendirmede bulundu:

“Ülkenin içinde bulunmuş olduğu zor şarlarda nereden nereye geldiğini vatandaşlarımız çok daha iyi görüyor. Son güncel konuları vatandaşlarımız daha iyi değerlendiriyor. Bakanlarımız alınları ak bir şekilde görevlerini sürdürüyorlar. Vatandaşımız gelişmeleri sıcağı sıcağına takip ediyor. Tıpkı Sultan Abdülaziz Han’ın başına gelenlerin geldiği gibi Sultan Abdülhamit’in başına gelenlerin getirildiği gibi Menderes’i katleden zihniyetin, rahmetli Özal’ın başına getirildiği gibi bugün de Başbakanımızın başına getirilmek isteniyor. Bugüne kadar darbeler noktasında olsun, partinin kapatılması davasında olsun, e-bildirge olsun, hep AK Parti’nin önü kesilmek istendi. AK Parti, milletin ta kendisidir. Biz bu zorlukları başardıkça, muktedir oldukça elbette bazı güçler rahatsız olacaktır. O güçlerin başaramadıklarını bazı piyonları devreye sokarak başarmaya çalışacaklardır. Biz her şeyden önce hesaplaşmaktan önce helalleşmeyi kendimize şiar edinmişiz. Elbette içimizde farklı düşünenler olabilir, bize hatta ve hatta beddua okuyanlar, lanet okuyanlar olabilir ama hiçbir zaman için bize lanet okuyanları bile, Rabbimin mağfiretine, merhametine havale etmekten başka yapacağımız hiçbir şey yok. Taban bunu çok daha iyi biliyor. Bugüne kadar yapılan bir takım sinsi oyunlara insanlarımız alet olmadılar.

AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren, yine o günün şartlarında 15-20 arkadaşlarımız ayrılmıştı. O zaman ANAP’tan gelen arkadaşlarımız vardı. İktidara geldiğimiz günden beri devam eden sinsi oyunlar var. AK Parti’nin başına örülmeye çalışılan bir takım sıkıntılar nasıl ki Başbakanımız tarafından sağduyu sahibi olan insanlarımız tarafından nasıl bertaraf edilmişse bunlar da bertaraf edilecektir.”

Kabinedeki son değişiklikte Malatya milletvekillerinden bir ismin bakan yapılmayışı ile ilgili bir soruya ise Şahin, yeni bakanların hayırlara vesile olacağını ifade ederek, “Türkiye 81 vilayetten oluşuyor. Gönül ister ki Malatya’dan da arkadaşlarımız olsun. Ama nasip ve kısmet meselesi. Sayın Başbakanımızın kendi takdiridir. Elbette ki gönül ister ki kendi ilimizden de bir iki arkadaşımızın olması Malatya açısından şık olurdu. Ama milletvekili de olsak, bakan da olsak, Malatya’nın ve ülkemizin menfaatleri için çalışıyoruz. Ben bakanın olmamasını Malatya için çokta bir şeyin fark ettirilmeyeceği inancındayım. 5 tane arkadaşımız canla, başla hepside ayrı ayrı birer bakanmış gibi bütün bakanlıklarda Malatya’nın hizmetlerini sürdürmenin gayreti içinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız