SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Nasip Olur Seçilirsem"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:35:06
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Malatya Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, Yeşiltepe Galericiler Sitesi’ni ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, beraberinde partisinin Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil ve partililerle birlikte Yeşiltepe Galericiler Sitesi’ni ziyaret ederek, sorunları dinledi.

Galericiler Sitesi’nde milyarlarca otomobil ve yatırımın atıl durumda olduğunu iddia eden Porgalı, “Şehrin dinamiklerinden biri olan Galericiler Sitesi’ni ziyaret ediyoruz. Esnaf arkadaşlarımızın dileklerini, sıkıntılarını ve sorunlarını dinliyoruz. Hakikaten burada trilyonlarca, milyarlarca otomobil ve yatırım atıl durumda. Gördüğüm kadarıyla müşteri çok az. Buraları canlandırmak ve yeni bir işleyiş kazandırmak için yapılacak çok iş var” şeklinde konuştu.

Porgalı, site içerisinde herhangi bir sosyal aktivitenin bulunmamasının esnafa yansıdığı belirterek şöyle konuştu:

“Galericiler Sitesi içerisinde bir bankanın, noterin ve postanenin olmaması yani kısaca hiçbir sosyal aktivitenin olmaması durgunluğa büyük sebebiyet vermektedir. İkinci el otomobil ihtiyacı olan vatandaşlarımızın çoğunun bu bölgeyi bilmediğinden de eminim. Çünkü hiçbir tanıtım yapılmamış, sadece burası rastgele hazırlanıp teslim edilmiş. Gerçekten çok üzücü.”

Kendisinin de otomotiv sektöründen gelen bir iş adamı olduğuna vurgu yapan Hulisi Porgalı, “Bende otomotiv sektöründen gelen biriyim. Bu işe ne kadar paralar harcandığını, ne yatırımlar yapıldığını gördüm ve üzüldüm. Elimizden geleni yapacağız. Nasip olurda belediye başkanı seçilirsek buraları canlandırıp, işlevini arttıracağız. Malatya’nın en önemli dinamiklerinden birini çalışır hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Esnafın kendilerine gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyet dile getiren Hulisi Porgalı, “Esnafımız bizleri oldukça sıcak ve ilgili bir şekilde karşıladılar. Bu ilgilerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sorunlarının üstesinden geleceğine inanıyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız