SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nasrettin Hoca Misali!

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı'yı ziyaret etti. Aynı zamanda kardeşi olan Sadi Fındıklı'yı ziyareti sırasında konuşan Millletvekili Mücahit Fındıklı, yapılması düşünülen yeni statla ilgili de değerlendirme yaptı. Fındıklı, ziyareti sırasında, kendisinin 25 bin kişilik, kardeşinin ise 30 bin kişilik olarak açıkladığı yeni stad projesi ile ilgili bu çelişkiyi de, “kendince” değerlendirerek, burada bir “karışıklık” olmadığı iddiasında bulundu ve ilginç izahlar yaptı. Fındıklı'nın bu konudaki açıklamaları ve "hem kardeşini, hem de kendisini haklı gösteren" sözleri, "bir anlaşmazlıkta herkese hak veren Nasrettin Hoca"nın fıkrasını anımsattı ve "tipik bir siyasetçi yaklaşımı" olarak değerlendirildi.

KARDEŞTEN ÖVGÜ..

Sıkıştıkları noktalarda milletvekillerinin hızır gibi yetiştiğini söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı , "Kurumum adına kendilerine teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz açık yüzme havuzuna el atmasalardı yılan hikayesine dönecekti. Tabi daha büyük projelerimiz var. Milletvekillerimizden bu noktada desteklerini bekliyoruz. TOKİ ile yapacağımız stat projesi yine onların himayeleriyle yürüyecek. İnşallah Malatya layık olduğu güzel tesislere kavuşacak. İlçelerimize de tesisler yapacağız. Tesis yatırımları 115 milyon TL'yi geçiyor. Bu büyük bir başarıdır. Cumhuriyet tarihi boyunca Malatya'ya yapılan yatırım 39,5 milyon TL tutarında. Malatya'da sportif tesis yatırımları Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan tesisleri ikiye katlamış. Ben desteklerinden dolayı Sayın vekilimize şükranlarımı sunuyorum" dedi

.

Milletvekili Mücahit Fındıklı , "Son GAP spor oyunlarında Malatya ciddi anlamda başarı elde ederek, toplam madalyada bölge birinciliğini elde etmiştir. 23 il arasında yapılan müsabakalarda 10 branşta 31 madalya ile birinci olduk. Bu tabi hem çocuklarımızın hem de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün bütün personeliyle birlikte gayretleri sonucu meydana gelmiştir. Bunları çok önemsiyoruz. Sporun yalnızca futbol değil bütün alanlara yayılıyor olması büyük önem taşıyor. Öte yandan Malatya'da farklı alanlarda 27 sporcuda milli takımlara gönderilmiş. Bunun yanında 2 bin 916 çocuğumuzda il spor merkezleri kapsamında spor eğitimi görüyor.Tesisleri biz yaparız. Tesisler için para buluruz ve bunları tamamlarız. Ama önemli olan bu tesislerle gençlerimiz buluşmasını sağlamak. Bunun yanında 24 saat bu tesisleri çocuklarımızın hizmetine sunabilmektir. Bu konuda il müdürlüğümüz gayretle çalışıyor. Büyük stadımız ve diğer tesislerimiz yapılacak. Ve bütün ilçelerimizde kapalı spor salonları yapacağız. Futbol sahalarını bitirmiş olacağız. Bütün bunları yaptığımızda; hem salon sporlarında hem de saha sporları itibariyle ilçelerimizin de bir eksiği kalmayacak. Öyle zannediyorum ki, hem büyük organizasyonlara ev sahipliği yapabileceğiz hem de ilçelerimiz arasında rekabeti geliştirerek, gençlerimizi spora yönlendireceğiz. Böylelikle Malatya gençliğini dinamik bir hale getireceğiz." dedi.

 

''33 BİN KAPASİTEYE ÇIKABİLİR"

Yapılması düşünülen statla ilgili bilgiler aktaran Milletvekili Fındıklı, "Stadımızın son şekli ortaya çıktı. Statla ilgili Malatya'da çeşitli spekülasyonlar yapıldı. Bu spekülasyonlara artık alıştık. Gençlik ve Spor İl Müdürümüzün bakanlığa teklif ettiği proje 30 bin kişilikti. Dolayısıyla müdürlüğümüzün basına açıkladığı kendi teklifi 30 bin kişilik stattır. Ama TOKİ ve bakanlığımızın üzerinde çalıştığı proje 25 bin kişi kapasiteli. Burada kardeşi de doğru söylüyor abisi de doğru söylüyor. Kardeşi kendi teklifi olan 30 bini abisi ise bakanlığın açıkladığı 25 bini söyledi. Dolayısıyla burada bir problem yok. Bir karışıklıkta yok. Milletin kafasını da kimse karıştırmasın. İkincisi bu stadımız yapılırken her ne kadar 25 bin kişilik koltuk kapasitesine sahip olsa bile fiziki ilavelerle 33 bin kişi kapasitesine kadar büyüyebilecek bir stat olacak. Güneşi balçıkla sıvayamazlar. Öyle zannediyorum bu eleştiren insanlar, Malatya sokaklarında gezemez hale gelecekler. Çünkü eserler bir bir ortaya çıkıyor. Bundan sonrada çıkmaya devam edecek" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız