SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nasuhi ve Derme'ye Bir Şok Baskın Daha

0
Güncellendi - 2018-02-22 18:59:40
Nasuhi ve Derme'ye Bir Şok Baskın Daha
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da son dönemde asayiş olaylarının yaşandığı Derme Sokak ve Nasuhi Caddesi üzerinde polis ekipleri şok uygulama yaparak, işyeri ve şüpheliler üzerinde kontrol yaptılar.

Emniyete bağlı ekipler aniden Şok uygulama yaptıkları Derme Sokak ve Nasuhi Caddesi üzerindeki kafe ve işyerlerinde kontrol yapılırken, vatandaşların ise kimlik kontrolü gerçekleştirildi.

7 ayrı ekip ile aynı anda başlatılan uygulamada 144 kişinin GBT sorgusu gerçekleştirildi. Sorgulamada yaralama suçundan hakkında yakalama kararı bulunan R.Ş. adlı şüpheli gözaltına alındı.

-15 ve 11 yıl cezaları var

Bu arada, Asayiş Şubesi ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda hakkında yağma suçundan kesinleşmiş 15 yıl  hapis cezası bulunan M.A.  ile  yine hakkında  hırsızlık suçundan kesinleşmiş 11 yıl hapis cezası bulunan R.İ. adlı firariler de yakalanarak gözaltına alındı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • alp (6 yıl önce)
    şehre dışardan saçma sapan insanlar geliyor. şehirde huzurun sağlanması lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail Hakkı Köktürk (6 yıl önce)
    nefes bile aldırmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • AKÇADAĞLI (6 yıl önce)
    İYİCE BİR ARAYIN BAKALIM ORALARI , ESRAR HAP DAHA NELER NELER BULACAKSINIZ ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mayer (6 yıl önce)
    Bu tür uylulamalar sık sık yapılırsa Malatya'mıza huzur gelir inşalla
    0
    0
    Yanıtla