SON DAKİKA
SON DEPREMLER

NATO Liderler Zirvesi

0
Güncellendi - 2017-05-26 04:15:54
NATO Liderler Zirvesi
A- A+ PAYLAŞ

ABD Başkanı Donald Trump, Brüksel’de gerçekleştirilen NATO Liderler Zirvesi'nde konuşma yaptı.

ABD Başkanı Donald Trump Belçika’nın başkenti Brüksel’de gerçekleştirilen NATO Liderler Zirvesinde Manchester’da meydana gelen saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. İlk kez NATO Zirvesi'ne katılan Başkan Trump, İngiltere’nin Manchester kentinde meydana gelen bombalı saldırıyı kınayarak “Barbarca ve korkunç” olduğunu kaydetti. Trump, terörizmin şeytansı yönüne vurgu yaparak “Konsere katılan masum küçük kızlar ve diğerleri korkunç bir şekilde öldürüldü ve yaralandı” dedi. Trump, ABD’de yaşanan istihbarat sızıntılarının Manchester’daki saldırıyla bağlantılı olmasının da oldukça rahatsız edici olduğunu söyledi. Aşırıcılara tekrar vurgu yaparak onları toplumdan dışlanmış, “kaybedenler” olarak nitelendiren Başkan Trump, ABD’nin terörle mücadeleye durmadan devam edeceğini söyledi.

AİLE FOTOĞRAFINDA YER ALDI, MERKEL'LE GÖRÜŞTÜ..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Belçika’nın başkenti Brüksel’de çeşitli temaslarda bulunan Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi kapsamında çekilen aile fotoğrafında yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılmak için gittiği Brüksel'de ikili görüşmeler kapsamında Almanya Başbakanı Angela Merkel ile görüştü. Basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık 30 dakika sürdü.

Brüksel, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız