SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Nazar Değdi.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:32:54
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi’nin düzenlediği sanatsal bir serginin açılış töreninde, yaşlı bir vatandaşın alçı üzerine yaptığı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın portresi, Başkan Gürkan’a verilirken yere düşerek kırıldı. 

Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’ndaki sanat atölyelerinde üretilen eserlerin sergilendiği ‘Ana Yurtta Yanan Işığın Kervansaray’da Parlayışı’ sergisi dün düzenlenen törenle açıldı. 

Battalgazi Kaymakamı Asalet Karabulut, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve sanat atölyelerinde faaliyet gösteren sanatçılar katıldı. 

Törende, Yaşar Yalkızı adlı yaşlı bir vatandaş, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın alçı üzerine yaptığı portresini, Başkan Gürkan’a sunarken portre içinde bulunduğu sandığın içinde düşerek parçalandı. 

Portrenin parçalanması, portreyi yapan Yaşar Yalkızı’nı üzerken, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yalkızı’na teşekkür ederek “Portrenin düşmesine üzüldüm. Ama sevgiden doğan bir düşünceyle yapılan böyle bir eseri sağlam şekilde aldığımı kabul ediyorum. Emeğine, göz nuruna teşekkür ediyorum” dedi. 

Battalgazi Belediyesi’nin düzenlediği 13 -21 Kasım 2013 tarihleri arasında Kervansaray’da ziyarete açık olacağı bildirildi.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız