SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'nin Konuğu Nazilli Belediye

0
Güncellendi - 2019-12-05 23:39:09
MYB'nin Konuğu Nazilli Belediye
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 16.haftada sahasında Aydın ekibi Nazilli Belediyespor’u konuk edecek. Maçı Trabzon Bölgesi hakemi Sinan Özcan (fotoğraftaki) yönetecek.

 Grup’ta 12 puanla 17.sırada bulunan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 16.haftada kritik bir mücadeleye çıkacak. Turuncu yeşilliler, 8 Aralık Pazar günü 13.00’da Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada grupta 30 puanla ikinci sırada yer alan Nazilli Belediyespor’u ağırlayacak.

 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Nazilli Belediyespor karşılaşmasını Trabzon Bölgesi Klasman Hakemi Sinan Özcan yönetecek. Özcan’ın yardımcılıklarını Rize Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri Ertan Başdağ ile İsmail Ertunç yapacak. Mücadelede, Trabzon Bölgesi Bölgesel Hakemi Osmancan Davulcu ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

 Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta geride kalan 15 hafta sonuna 12 puan topladı.

 Grup’ta oynadığı 15 karşılaşmada 3 kez galip gelen turuncu yeşilli takım, 3 karşılaşmada berabere kalırken, 9 karşılaşmayı ise kaybetti. Malatya ekibi, bu karşılaşmalarda 17 gol kaydederken, kalesinde ise 22 gol gördü.

 Malatya Yeşilyurt Belediyespor, şuana kadar aldığı 3 galibiyetin takımını sahasında elde etti. Turuncu yeşilliler, iç sahada oynadığı 7 karşılaşmada 10 puan topladı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız