SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nazlı İddialı Konuştu

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:15:48
Nazlı İddialı Konuştu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün futbolcusu Nazlı Çetin, ikinci yarı hazırlıklarının çok iyi geçtiğini ifade etti.

Takım olarak ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getiren Çetin, "İkinci yarı hazırlıklarımız Malatya'da devam ediyor. Soğuk, kar ya da yağmur dinlemeden hazırlıklarımız yoğun tempoda sürüyor. Antrenmanlarımızı sıkı bir şekilde yapıyoruz" dedi.

Genç futbolcu, ikinci yarının kendileri adına daha farklı geçeceğini belirterek, şunları söyledi: "İkinci yarı bizim için daha güzel geçecek. Bunun için en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Ligin ilk yarısında iyi bir başlangıç yaptık. Ama ilk yarının sonları bizim için pek iyi geçmedi. Bu nedenle de grupta 3. sıraya geriledik. İkinci yarıya daha iyi hazırlanıyoruz. İyi bir ikinci yarı geçirip, sezonu en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz."

Ligin ikinci yarısında fikstür avantajının kendilerinde olduğunu dile getiren Nazlı, "Zorlu rakiplerle ilk maçlarımızı deplasmanda oynadık. İkinci yarıda rakiplerimiz sahamıza gelecek. Örneğin grubun lideri Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile önceki yıllarda oynadığımız karşılaşmalarda zorlanmıştık. Ama ligin ilk yarısında bu güçlü rakibe karşı iyi bir mücadele ortaya koyduk ve oradan 1 puan çıkarmasını bildik. Bu anlamda güçlü rakipler ikinci yarıda sahamıza gelecekler ve bu karşılaşmalarda tek hedefimiz 3 puan olacak. İkinci yarı her anlamda bizim için güzel olacak" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız