SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Nazz Cafe' Açıldı

A- A+ PAYLAŞ

Fahri Kayahan Bulvarı'ndaki Platin Konutları C Blok girişinde bulunan Nazz Cafe Cumartesi günü düzenlenen törenle hizmete girdi.

Kamuoyunda "Şeker Hoca" olarak bilinen, Şeker Fabrikası Camii imamı Celal Tilgen'in ortanca oğlu Burak Tilgen tarafından işletilen Nazz Cafe'nin açılışı dolayısıyla bir tören düzenlendi.

Açılış törenine; Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, ESKKK Başkanı Ali Evren, ESOB Başkanı Şevket Keskin, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç'ın yanı sıra kalabalık bir topluluk katıldı.

Yiyecek içecek ikramı yapılacak bölümlerin yanı sıra oyun bölümü olarak da bir çekme katı bulunan Nazz Cafe'nin açılışında, Vaiz Gülhan Haliloğlu'nun yaptırdığı duanın ardından Belediye Başkanı Çakır ile TSO Başkanı Erkoç birer konuşma yaptılar. Çakır ve Erkoç, kriz döneminde yapılan bu yatırımın ve yarattığı istihdamın önemine değinerek, yatırımcılara teşekkür ettiler.

Cafenin açılışı Belediye Başkanı Çakır ve Emniyet Müdürü Kahya tarafından kurdela kesilerek yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız