SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ne Dedilerse Yaptım!'

A- A+ PAYLAŞ

Savcılığa başvuran şahıs, borç yüzünden kaçırılıp silah tehdidi ile boş senet imzalatıldığını, korktuğu için her dediklerini yaptığı şahıslardan şikayetçi olduğunu bildirdi. Bu arada bir başka olayda tehditle suçlanan şahıslar 2 tabancayla yakalandı.

TEHDİT ETTİLER..
Cumhuriyet Savcılığı’na başvuran 53 yaşındaki H.A. adlı şahıs, 2007 yılı Mart ayında Maliye civarında bir kısmını ödediği borç nedeniyle 46 yaşındaki A.İ. ve 36 yaşındaki M.T. tarafından rahatsız edildiğini, aracını durduran şahısların kendisini silah tehdidi ile eve götürüp boş senet imzalattırdıklarını, silah zoru olduğu için her denileni yaptığını öne sürüp şikayetçi oldu. Polis iki şahsı arıyor.

SİLAHLI ŞAHISLAR..
Öte yandan, 03.30 sıralarında Çöşnük’teki bir silahlı tehdit olayı ile ilgili olarak polis tarafından yapılan operasyonda 10 kişinin gözaltına alındığı, şahıslarda 2 silahın ele geçirildiği bildirildi.

Polisin 40 yaşındaki E.Ş., 43 yaşındaki S.P., 26 yaşındaki S.G., 35 yaşındaki R.T., 24 yaşındaki H.K., 26 yaşındaki M.A., 25 yaşındaki H.K., 24 yaşındaki V.A., 25 yaşındaki E.A.A. ile 19 yaşındaki T.A.B.’yi yakaladığı, bunlardan H.K. ve M.A.’da 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçtiği, ifadeleri alınan şahısların salıverildikleri belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız