SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ne Fıtrat Ne de Kader"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:43:09
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Ülkücü İşçiler Derneği tarafından düzenlenen Kutlu Yürüyüş gecesi büyük ilgi gördü. 

Kongre Kültür Merkezinde düzenlenen geceye Türkiye Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı Hakan Kandemir, Ülkücü İşçiler Dernek Kurucularından Salih Dilek, Malatya Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı Şevket Keskin, MHP İl Başkanı Hacı Mehmet Demirkaya,MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı M.Ali Kaya,  MHP İlçe Başkanları, MHP eski İl Başkanları Arif Yıldız ve Ömer Ekici, Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Muzaffer Karaca, MHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Çoşkun, sanatçı Atilla Yılmaz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Kongre Kültür Merkezi Müdürü Gülhan Haliloğlu'nun okuduğu Kuran-ı Kerim ile başladı.

Malatya Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı Şevket Keskin yaptığı açış konuşmasında, "İşçinin fıtratında çalışmasının karşılığında evine ekmek götürmek, çocuklarının okul ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak ve insanca yaşam hakkı var, ama alınmamış önlemler yüzünden ölmek yok, sakat kalmak yok, bu ne fıtrat ne de kaderdir düpedüz cinayettir " dedi.

Ülkücü Hareketin tekrar şahlanmaya hazır olduğunu söyleyen Ülkücü İşçiler Dernek Kurucularından Salih Dilek ise, "Türkiye’nin her karış toprağı şehit kanlarıyla sulanarak Türk'ün vatanı olan Anadolu'yu dün Sovyetlerin işgalinden kurtaran ve insanlık tarihine yön veren ülkücü hareket bugün tekrar görevinin bilinci içerisinde tekrar şahlanmanın eşiğindedir" diye konuştu.

Türkiye'deki ölümlü iş kazalarının artmasının endişe verici boyutlara ulaştığını söyleyen Türkiye Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı Hakan Kandemir ise, gecede yaptığı konuşmada bu konuya dikkat çekerken şunları söyledi:

"Günümüz itibariyle ülkemizde 12 milyon sigortalı işçi vardır, bu rakam ülke nüfusunun yaklaşık yüzde 15'ine tekabül etmektedir. Fakat işçilerimizin sorunlarını ve problemlerine baktığımız zaman AK Parti Hükümetinin alın teriyle geçimini sağlayan bu büyük nüfusu ciddiye almadığını görmekteyiz. Ülkemiz maalesef ölümlü iş kazalarında Avrupa'da birinci, Dünya'da ise üçüncü sıradadır. Bu rakamlara göre Afrika'nın az gelişmiş ülkelerinde bile ülkemizden daha az ölümlü iş kazaları meydana gelmektedir" ifadelerini kullandı.

Gecede "Kutlu Yürüyüş" Programına katkı sağlayan isimlere plaket verildi. Program daha sonra Sanatçı Atilla Yılmaz'ın verdiği konser ile sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız