SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ne Gerekiyorsa Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:44:11
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün çiçeklendirme, çim biçme, ağaç budama ve sulama çalışmaları aralıksız sürüyor. 

Müdürlüğe bağlı ekipler bugüne kadar yaklaşık 1000 m² alanda çiçeklendirme uygulaması yaptı. Gündüzbey, Yeşilyurt ve Bostanbaşı'nda meydan, Gedik Mahallesi'nde kavşak,  Yakınca'daki Yeşilyurt Belediye Hizmet Binası'nın çevresi  ve  Onbin Konutlar Bölgesi'nde Kenan Işık Bulvarı üzerindeki kavşaklarda toplam 44.600 adet çiçek dikimi gerçekleştirildi. Dikilen kırmızı ve beyaz yapraklı begonyalar, ateş çiçeği, kadife, sardunya ve yıldız çiçekleriyle rengârenk bir görüntüye kavuşan meydan ve kavşaklar, çevreye ayrı bir güzellik katıyor. Başkan Hacı Uğur Polat, çim biçme, ağaç budama ve sulama faaliyetlerini de aralıksız sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün çalışmalarını yerinde inceledi ve kendisi de çiçek dikti. Başkan Polat, "İlçemizi güzelleştirmek ve adına yakışır bir görünüme kavuşturmak, Belediyemizin aslî görevidir. Mevcut yeşil alanlarımızın bakımlarını ve düzenlemelerini yaparken, bir taraftan da yeni alanlar oluşturmanın gayreti içindeyiz. Uzun vadeli şehir plânlamalarında yeşil alanlara önemli bir yer verilir. Yeşilyurt Belediyesi de ilçemizin en az elli yıllık geleceğini düşünerek park ve bahçe düzenlemesi yapmaktadır. Yeşilyurt'un güzelliğini artırmak için ne gerekiyorsa yapacağız." dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız