SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ne Gerekiyorsa Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:16:21
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, ildeki muhtarlar derneklerini ziyaret ederek yöneticileriyle görüştü.

Kalkan'ın ziyaretlerine ilişkin basın bülteni şöyle:

"MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi. 

Kalkan, önce Malatya İli Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği’ne ardından da Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesi’ne giderek sorunlarını dinledi. 

Malatya İli Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği’nde Başkan Ali Seydi Yücekaya tarafından karşılanan Hakan Kalkan, muhtarlarla görüşerek mevcut sorunları ayrıntılı olarak dinleme fırsatı buldu. 

Malatya İli Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Ali Seydi Yücekaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ; “Malatya kadirşinas bir halk topluluğudur. Doğrunun her daim yanında olduğunu, gerçekleri her zaman takip ettiğini ve sizin de bu vesileden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olmanız bizler için takdire şayandır. Bu coğrafyada, hakların koruyucusu ve kollayıcısı olasınız. Hangi partiden olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti’ni bu devleti biz kanla irfanla kurduk. Bu devlet kendiliğinden kurulmuş bir devlet değildir. Ama biz bugün bir kalemde bunu silip atanlara da müsaade etmeyiz.” diye konuştu. 

Hakan Kalkan da, bu amaçla yola çıktığını ifade ederek, Milliyetçi Hareket Partisi olarak, hak mücadelesi vereceklerini kaydederken, yaşanan son gelişmeler sonucu halkın MHP iradesine yönelmeye başladığını görmekten büyük mutluluk duyduğunu kaydetti. 

AKP iktidarının 13 yılda vatandaşlara vaad ettiklerini gerçekleştirmediğini,

yolsuzluğun, yoksulluğun ve yasakların artarak sürdüğünü söyleyen MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan ; “Ülkemiz için yapılacak her çalışmada taşın altına elimizi sokmamız gerekmektedir. Ben onu yaparak geldim. Biliyorsunuz ki, devlet kadrosunda çalışırken taşın altına elimi sokarak geldim. Bizim istifamız milliyetçi hareket partisinden aday olma yolunda olduğundan dolayı yadırgandı. AKP’li politikacılar seçimler yaklaştı diye, geçen 13 yılı bir kenara bırakarak yeniden aynı vaatleri sıralıyor. 13 yıldır yapmamışlar bizim söylediklerimizi şimdi kendileri telaffuz ediyorlar ilginç bir yaklaşım. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler hazırız. Üzerimize düşeni, vatan sevdası üzerine yapılması gereken ne varsa Ülkem için, Memleketim için ne gerekiyorsa yapacağız kararlıyız.” diye konuştu.

Daha sonra Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesi’ni ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, burada da muhtarlar tarafından karşılandı. 

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mustafa Eren, Kalkan’ın adaylığının hayırlı olmasını temenni ederek, “Hepiniz bir hizmet için çalışıyorsunuz. Malatya büyükşehir oldu. Büyükşehir’in de sorunları büyük oluyor. İnşallah sorunların çözümünde yardımcı olursunuz. Cenabı Allah yolunuzu açık etsin.” dedi. 

Aday Adayı Hakan Kalkan, Malatya için en iyi hizmeti nasıl verebiliriz hedefinin peşinde olduğunu belirterek, “ Bu konuda üzerimize düşen görevleri sonuna kadar yapacağız.” diye konuştu. 

Malatya ve ülke genelinde yaşanan sorunları muhtarlarla birlikte paylaşma fırsatı bulan Kalkan, giderek artan sorunları hükümetin çözemediğini ifade etti. 

Bu görüşmesinde de, AKP iktidarına yönelik olarak “13 yıldır çözemediniz” vurgusu yapan Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan ; 

“İlkeli, kararlı ve inançlı liderimiz Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedef doğrultusunda hizmet vereceğiz.” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız