SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ne Gerekiyorsa Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:54:50
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu SANKON Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Malatya şehrine yapmış olduğu ziyaret kapsamında Malatya Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Nezaket Emine Atasoy, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nda Başkan Hasan Hüseyin Erkoç'la görüşerek Malatya'nın ekonomisi ithalat ve ihracatı sanayisi tarımsal faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Nezaket Emine Atasoy yaptığı konuşmada, "Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak Malatya şehrinin kalkınması, Türkiye ve uluslararası camiada pazar alanının gelişmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç da görüşmede yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi: "Öncelikle Malatya şehrimiz için güzel fikir ve görüşleriniz için teşekkür ederim. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak Malatya ekonomisinin, Malatya ticaretinin ithalat ve ihracatının kalkınması için Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu kuruluşuyla her türlü işbirliğine hazırız." 

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy bir günlük Malatya temaslarını tamamlayarak Ankara'ya döndü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız