SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ne Gerekiyorsa Yapacağız"

0
Güncellendi - 2016-09-29 23:22:14
A- A+ PAYLAŞ

Sürgü Meslek Yüksekokulu'na giden İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, burada incelemelerde bulundu ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Genel Sekreter Prof. Dr. Hakan Erkuş ile birlikte Sürgü Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Kızılay'ı, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tuncay Özdemir ve okul yönetimi karşıladı.

Doğanşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gülhaş'ın  da katıldığı programda öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, öğrencilerin taleplerini dinledi. Özellikle İnönü Üniversitesi'nde gerçekleştirilen sosyal ve kültürel etkinliklere daha çok katılmak istediklerini belirten öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ın kendileri ile bir araya gelmelerinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Öğrencilerin her birini kendi evladı gibi gördüğünü söyleyen Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, “Tercih ettiğiniz okulunuzda nitelikli bir eğitim ve öğretim görmeniz ve buradan başarıyla mezun olabilmeniz için ne gerekiyorsa yapacağız. Taleplerinizin yerine getirilmesi konusunda gayret sarf edeceğiz. Hepinize hayırlı bir eğitim-öğretim yılı geçirmenizi diliyorum.” dedi.

Sürgü Meslek Yüksekokulu ve buradaki çalışmalar hakkında Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tuncay Özdemir'den bilgiler alan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, okulun akademik ve idari birimleri ile öğrenci derslikleri ve laboratuvarlarında incelemelerde bulundu.

Bülten

rektör2

rektör3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız