SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ne Görev Verilirse Yaparım"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:56:22
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Aday Adayı Etem Körükmez (fotoğrafta sağ başta), 7 Martta yapılacak önseçim öncesinde ilçe ziyaretlerini Doğanşehir ve Akçadağ ile sürdürdü. CHP İlçe yöneticileri, esnaflar ve vatandaşlarla görüşen Körükmez, önseçim delegelerinden destek istedi. 

CHP’li Körükmez, ilk olarak CHP Doğanşehir İlçe Örgütü’nü ziyaret ederek, İlçe Başkanı Ali Uçar ve partililerle görüştü. Ziyarette bir değerlendirme yapan Etem Körükmez, ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemden CHP iktidarı ile kurtulabileceğini belirterek, şunları söyledi: 

“NE GÖREV VERİLİRSE ONU YAPARIM”

“Milletvekili aday adayı olarak illa ki milletvekili olmam şart değil, ama Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olma mecburiyeti vardır. İyi çalışmamız gerekiyor. Burada hepimiz elimizi taşın altına koyacağız. Ben bu doğrultuda milletvekili aday adayı olarak başvurdum. Tabi ki takdir sizlerin. Örgütümün ve partili arkadaşlarım nasıl isterlerse, neyi uygun görürlerse ben ona göre çalışmaya hazırım. Partim bana çay ocağında çalışılacak derse çay ocağında çalışırım, vekil olarak mücadele edilecek derse onu yapmak için çalışırım.”

“YALOVA’DA SEÇİM ÇALIŞMALARINA KATILDIM”

Önseçimde hiçbir aday adayını rakip olarak görmediğini vurgulayan CHP’li Körükmez, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Seçilecek olan arkadaşlarımın hepsine elimden geldiğince yardımcı olurum. Sıralamaya girsem de girmesem de ben neticede partiliyim. Geçen yıl yapılan yerel seçimlerde Kuluncak’tan belediye başkan adayıydım ve küçük bir oy farkıyla seçimi kaybettim. Ancak seçimlerden sonra Yalova’ya gidip orada partimin başarısı için çalıştım. Adayımızın kazanması için Yalova’da 10 gün boyunca 780 tane Malatyalı seçmenin evinin kapısını çalarak tek tek görüştüm. Cumhurbaşkanlığı seçiminde belki de köyleri gezen pek olmadı ama ben Kuluncak’taki tüm köyleri ilçe başkanımla birlikte gezerek adayımıza oy istedim.”

ALİ UÇAR: GÖNLÜM SİZİNLE BERABER 

CHP Doğanşehir İlçe Başkanı Ali Uçar da ziyaretinden dolayı teşekkür ettiği Körükmez’e aday adaylığı sürecinde başarı dileyerek, şunları söyledi: 

“Deneyimli, Sofular Belediye Başkanlığı yapmış, Kuluncak Belediye Başkanlığına aday olmuş, sonuçta çok az bir oyla kaybetmiş, ama hiçbir üzgünlüğe ve kırgınlığa düşmeden Cumhuriyet Halk Partisi için çalışmaya devam etmiş bir aday adayımız olduğu için kendisini kutluyorum. Gönlüm sizinle beraber. Sizin de belli bir sıraya gelmeniz için Doğanşehir’in de katkı yapacağını umuyor ve diliyorum.” 

Toplantıda söz alan parti yöneticileri ve üyeleri de önseçime ilişkin görüşlerini aktardılar. 

AKÇADAĞ’A ZİYARET 

CHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Etem Körükmez, daha sonra Akçadağ ilçesine geçerek partililerle görüştü. CHP İlçe Örgütü’nde İlçe Başkanı Ali Aslan tarafından karşılanan CHP’li Körükmez, Akçadağlı delegelerden destek istedi. 

CHP İlçe Başkanı Ali Aslan da Körükmez’e aday adaylığı sürecinde başarılar dileyerek, ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız