SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ne İşe Yaradı?!'

A- A+ PAYLAŞ

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ile Malatya belediyesi Kent trafik Müdürlüğü tarafından Turgut Temelli Caddesi’nde (Palancı Otel mevkiinde) minibüslerin beklemelerini engellemek amacıyla yapılan demir çitler esnafın işlerini etkiledi.

Geçtiğimiz dönemlere göre işlerinin azaldığını ve vatandaşların iş yerlerine ulaşması için zorluk çektiğini belirten esnaflar yetkililerin gelip durumu görmeleri için çağrıda bulundular. Bölge esnaflarından Aziz Aslan uygulamadan memnun olmadıklarını belirterek, “Bu uygulamanın sona ermesi için belediyeye başvurduk ama bir sonuç alamadık. Bu uygulamadan memnun değiliz ve bir an önce son bulmasını istiyoruz.” dedi.

MİNİBÜSLER YİNE BEKLİYOR
Esnaflar uygulamanın minibüsler için başlatıldığını ancak uygulamanın amacına ulaşmadığını ve minibüslerin hala bekleyip yolcu aldıklarını söylediler. Esnaf Yılmaz İlikhan konuyla ilgili olarak yerleştirilen demirlerle birlikte esnafların sıkıntılarının çoğaldığını söyledi. İlikhan, “Minibüsler için yaptılar ama minibüsler hala bekliyor. Yaptıkları bu demirler amacına ulaşmadı ve esnafın sıkıntılarını da çoğalttı.” şeklinde konuştu.

Otel işletmecisi Hüseyin Öztürk ise otele gelen müşterilerinin bavullarıyla birlikte otele ulaşmaları için 100 metre yürüyüp öyle kaldırıma ulaşabildiklerini ve bu uygulamadan şikâyetçi olduklarını söyledi.

Öztürk, “Yetkililer gelsin bu uygulamanın ne gibi sıkıntılar yarattığını görsünler. İşlerimiz kötüydü daha da kötü oldu. Müşterilerimiz otele ulaşmak için 100 metre yürüyüp öyle kaldırıma ulaşabiliyorlar. Bu uygulamadan memnun değiliz ve bir an önce bu soruna çözüm bulunmasını bekliyoruz.” dedi.

FOTO: Ramazan Gürsel TUNAY (Yorum)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız