SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"'Ne İyi Olmuş' Diyeceksiniz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:20:05
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Yazıhan ilçe merkezinde ve Dilek kasabasında esnaf ziyaretinde bulundu.

Öz, Yazıhan ilçesinde Belediye Başkanı Ali Kaya ile birlikte ilçe merkezinde bir süre gezerek esnaflar ziyaret etti. Öz, ilçedeki yatırımlar hakkında da bilgi aldı.

Dilek kasabasında da vatandaşlarla sohbet eden Öz, "Malatya’nın Büyükşehir olması ile beraber bütçeden alacağı pay yaklaşık 350 trilyon olacak. Bu bütçenin hepsi Malatya’nın tamamını kalkındırmak, geliştirmek için kullanılacak. Yerel Yönetimler Yasası’na konulan bir madde ise yine çok önemli. Büyükşehir Belediyesi aldığı bütçenin en az yüzde onunu beldeden mahalleye, köyden mahalleye dönüştürülen yerlere on yıl boyunca yatırım olarak harcanacaktır. Yani yaklaşık 35 trilyon bütçe bu bölgelerimize yatırım olarak götürmek zorunlu olacak. 

Ben Malatya’nın Büyükşehir olmasında çok mutluyum. Beldelerin kapatılması vatandaşın faydasına olacaktır. Yatırımlar daha hızlı, daha fazla ve koordineli olarak yapılacaktır. Önümüzdeki Mart’ta seçim olacak ve nasip olursa Haziran ayı gibi ben yine buraya geleceğim. Sizler de göreceksiniz, ne iyi olmuşta Büyükşehir olmuşuz diyeceksiniz." dedi.

YEŞİLYURT'TA..

AKP Malatya Milletvekili, TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, ayrıca  teşkilat mensupları ile birlikte Yeşilyurt çarşı esnafını dolaşarak hem esnafın Ramazanını tebrik etti hem de çeşitli konulardaki sorunları dinledi.

Çarşı esnafı tarafından memnuniyetle karşılanan Ömer Faruk Öz bazı esnaflarla ayaküstü sohbet etti ve çeşitli sorunları dinledi. Gündemle ilgili çok sayıda soruya muhatap olan Öz, “Ülkemiz önemli bir dönemden geçiyor. İstikrarımız, ekonomimizdeki olumlu gelişmeler bazı mihrakları harekete geçirdi. İçimizde de demokrasi ile istediklerini elde edemeyeceğini anlayan bazı marjinaller taşeronluk yaparak hükumetimizi zor durumda bırakmaya çalışıyorlar. Bir taraftan çözüm süreci ile yüzyıllık bir sorunu çözmek üzereyiz. Bu çalkantılı ortamda Türkiye’nin her yönüyle bir güvenli liman olmasını istemeyenler olacaktır. Ama endişeye gerek yok, biz güçlü bir milletiz, güçlü bir ülkeyiz. Bir ve beraber olarak bütün bu sorunların üstesinden geleceğiz.” şeklinde konuştu.

Ömer Faruk Öz’e esnaf ziyaretinde İlçe Başkanı Fikret Çolak, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Apak, Belediye Meclis Üyesi Hasan Demez, İl Yönetiminden Coşkun Çetin, , İl Yönetiminden Akif Baştürk eşlik ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız