SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ne Kadar Destek Olabilirsek.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:20:19
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Malatya Şubesi, yeni yönetim sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının ana gündem maddesi ise bu yıl verilecek burslar oldu. 

2015-2016 eğitim öğretim yılının başlamasına günler kala öğrencilere verdiği burslarla eğitime büyük destek sağlayan Malatya Eğitim Vakfı da toplantılarına başladı. Vakfın ilk toplantısının gündemi burslar ve yönetime 2 yeni ismin katılması oldu.

1 Eylül’de vakfa burs müracaatlarının başlayacağını ifade eden Malatya Eğitim Vakfı Malatya Şube Başkanı Necdet Narin, burs müracaatının fazla olması nedeniyle herkese burs veremediklerini, bu nedenle de hayırseverlerin duyarlı davranarak vakıflarına burs vermelerini istedi.

Necdet Narin, burs başvurusunun fazla olduğunu buna karşılık veremediklerini ve vatandaşların daha duyarlı olması gerektiğini ifade ederek “Eğitim öğretim sezonunun açılmasıyla ilk toplantımızı yapıyoruz. Ayın 1’inde burs müracaatları başlayacak. Bursla ilgili bir görüşmemiz var. Gündemimizde burs toplamak var. Görüşmemizin ağırlığı bu. Bir de Arif Aslan ve Hüseyin Solmaz arkadaşımız bünyemize katıldı. Onlara da teşekkür ediyoruz. Gönül isterdi ki halkımız biraz duyarlı olsun. Burslarımızın sayısı biraz fazla olsun. Gerçi yardım eden arkadaşlarımız çok bunun sayısının biraz artmasını istiyoruz. Müracaatımız çok oluyor. 400-500 müracaatımız oluyor biz bunları karşılayamıyoruz. Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntı da eğitimsizlikten kaynaklanıyor. Ne kadar eğitime destek olabilirsek o kadar ülke huzur bulur” şeklinde konuştu.

Yönetime yeni katılan Arif Aslan ve Hüseyin Solmaz da duygularını dile getirirken, MEV’deki görevlerinde faydalı olmak için çalışacaklarını söylediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız