SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ne Kadar Gurur Duysak Az..'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya'nın Yazıhan ilçesinde ilçe danışma toplantısı düzenledi.

Yazıhan ilçesinde ilçe danışma toplantısına, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, İl Başkan yardımcıları Şefik Şengün ve Cem Erdem, Yönetim kurulu üyeleri Cumali Altıntop, Nural Şahin, Fatih Aydoğan, Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Yazıhan AKP İlçe Başkanı Veysel Ateş, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

İl Başkanı Mustafa Şahin ise konuşmasında, "Elbette ki şu anda yaşanan süreç Türkiye de bir dönüm noktasıdır. Bununla beraber teşkilatlarımıza çok daha büyük görevler düşmektedir. Başbakanımız her ne kadar şu ana kadar çizgisi, gerçekten bu ülkede bugüne kadar insanlarımızın belleğini bozacak, bütün gelenekleri altüst eden bir Başbakan grafiği çizmeye devam ediyor. Rabbim inşallah her zaman için doğru adım attıkları sürece yanlarında olsun diyoruz. Teşkilatlar olarak bizlerde tabi onları
destekleyeceğiz, onların yanında yer alacak, onlarla beraber yol yürümekten ne kadar gurur duysak o kadar azdır" diye konuştu.

2002 öncesine temas eden Şahin, "Hazine tam takır, memurlarının maaşını veremeyen ülke konumundayken öncelikli meselelerimiz elbette ki Başbakanımızın da ifade etmiş olduğu gibi yolsuzlukla, yasaklarla, yoksulluklarla mücadelenin o 3Y denilen formülün ele alınması noktasında çalışmalar yapılmıştı. Öncelikli olarak yoksullukla mücadele noktasında bu ülkenin elbette ki hazinesinin biraz dolması gerektiğini hortumların kesilmesi gerektiğini, buna benzer, bir takım hırsızların arsızların yüzsüzlerin devlet yönetimi içerisinde yer almamaları için ellerinden gelen gayreti gösterdiler" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız