SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ne Kadar Güzel.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:22:05
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Şeker Fabrikası arazisinde TOKİ tarafından yapılan hastanede inceleme yaparak bilgi aldı. 

Yeni yapılan ve inşaatı büyük oranda tamamlanan 640 yataklı, 800 yatak kapasiteli yeni hastane ziyaretinde; Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Sağlık İl Müdürü Nail Umay, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kemal Şener, Devlet Hastanesi Başhekimi Vahap Boztepe, Adalet ve Kalkınma Partisi yönetim kurulu üyeleri, görevliler ve müteahhit firma yetkilileri bulundu.

Başhekim Vahap Boztepe yaptığı açıklamada, "TOKİ tarafından yapılan hastanemizi bugün ziyaret ediyoruz, hastanenin ne kadar güzel olduğunu görüyoruz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Malatya'nın böyle bir hastaneye ihtiyacı vardı. Konforumuz eksikti. Yeni hastane ile bu problem çözülmüş olacak. Çünkü önceki hastanemizde mevcut sıkıntılarımızı vardı, odalarımızda koğuş sistemi vardı. Hastanelerimizde konfor eksikliği vardı. İnşallah bu hastanelerimizle daha güzel olacaktır" dedi.

Sağlık İl Müdürü Nail Umay ise, "Hastanemizin yatak sayısı artırılacak durumda. Kış şartlarının ağır geçmesi nedeniyle Nisan sonunda inşallah bitecektir. Yaz sonunda hastanemizi açıp hastalarımıza hizmet edeceğiz" diye konuştu.

Milletvekili Öznur Çalık da, "Hastanemizi ziyaret ettik, çok mutlu oldum. Bu hastanenin ilk projelendirildiğinde uçakta Başbakanımıza söylediğim anı hatırladım. Başbakanımızın Sağlık Bakanımıza söylediği anı hatırladım, Başbakanımızın bakanımıza verdiği talimatı hatırladım. Daha sonra milletvekillerimizle Sayın Başbakanımızı ziyaret edip, hastanemizin nasıl olduğunu görüştüğümüzü hatırladım" ifadelerini kullandı. Hastanenin, bu yılın Nisan ayında tamamen teslim edileceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız