SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ne Konuştular?

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:01:42
Ne Konuştular?
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor yönetimi, İnönü Stadı’nda bir toplantı yaptı. Başkan Ertan Mumcu ve yönetim kurulu üyelerinin statta gerçekleştirdiği toplantıda durum değerlendirmesi yaptıkları öğrenildi.

Bir saate yakın süren toplantının ardından Başkan Ertan Mumcu ve yönetim kurulu üyeleri takımın taktik çalışmasını izledi. 

Ayrıca Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, teknik direktör Özcan Kızıltan ile saha kenarında 15 dakika süren bir toplantı yaptı. Mumcu’nun takımın son durumuyla ilgili Kızıltan’dan bilgiler aldığı öğrenildi.

"HER HAFTA BASKI ARTIYOR.."

Öte yandan Yeni Malatyaspor Teknik Direktör Özcan Kızıltan, Cumartesi günkü Aydınspor 1923 maçıyla birlikte taraftarlarıyla ilk kez buluşacaklarını ifade ederek, “Tokatspor maçındaki performansımızı Aydınspor 1923 maçında da sürdürüp, taraftarlarımıza 3 puanı hediye etmek istiyoruz” dedi.

Kızıltan, Tokatspor karşısında takımın ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu belirterek, “İlk 2 hafta kazanamayınca her hafta baskı artıyor. Bir sonraki maçı kazanma arzusu kendiliğinden oluşuyor. Tokatspor maçını da bu ortamda oynadık. Çok istediğimiz, düşündüğümüz ve hedeflediğimiz gibi oynadık. Hedeflediğimiz oyunla istediğimiz 3 puanı aldık. Bu hafta kendi seyircimizin önünde ilk maçımıza çıkacağız. Gümüşhanespor maçında taraftarımızın eksikliğini hissetmiştik. Tokatspor maçındaki iyi oyunu Aydınspor 1923 maçına da yansıtıp, kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız