SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ne Olacak Şimdi?'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından Kiltepe mahallesine (Babuktu mevkii) döşenmekte olan kanalizasyon şebekesinde çalışmalar yaklaşık 10 gündür durdu. Açıkta akan kanalizasyon vatandaşları isyan ettirdi. Vatandaşlar, döşenen kanalizasyonların kot seviyesinin yüksekte kaldığını ve kendilerinin bu haliyle döşenen şebekeye kanalizasyonları bağlama olanaklarının kalmadığını iddia etti.

Malatya Belediyesi tarafından kanalizasyon yenileme- döşeme faaliyetleri kapsamında Kiltepe Mahallesi (Babuktu) mevkinde sürdürülen çalışmalar bilinmeyen bir nedenle durduruldu. Açıkta akan kanalizasyon suları özellikle de aşırı sıcakların yoğunlaştığı bugünlerde mahalle halkının sağlığını ciddi şekilde tehdit eder hale geldi.

Konu ile ilgili olarak konuşan vaktandaşlar; "Belediye ekipleri iki hafta öncesine kadar çalışıyordu. Birdenbire işi terkettiler gittiler. Yaklaşık 10 gündür görünmüyorlar. Ne yaptıklarını veya ne düşünrüklerini anlayabilmiş değiliz. Açıkta akan kanalizasyon suları özellikle de sıcak günlerde bizleri mahvediyor. Belediye yetkilileri bir an önce bizleri bu dertten kurtarsın" dediler.
Vatandaşlar ayrıca "Döşenen şebeke evlerimizin işyerlerimizin yükseğinde. Kot yüksekliği gözle görülür şekilde. Biz kanalizasyonumuzu nasıl bağlıyacağız peki? Bunları bize bir anlatsalarda öğrensek" diyerek olayın bir başka boyutunu gözler önüne serdiler

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız