SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ne Oldu Şu Okul İşi?'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'ya söz verilen okul yapımı için girişimler sürüyor.

Show TV'de yayınlanan "Korolar Çarpışıyor" adlı yarışma programında birinci gelecek ile bir okul yapılacağı şeklinde açıklama sonrasında Malatya Korosunun birinci olmasından dolayı Malatya 8 aydır okul yapılmasını bekliyor.

Verilen sözün yerine getirilmemesi nedeniyle Vali Ulvi Saran'ın hemşehrisi olan Show TV Genel Müdürü Saner Ayar'ı Malatya'ya davet etmiş, valilik makamında Vali Saran ve genel müdür Ayar ortak açıklama yapıp 8 derslikli okul yapılma sözü verilmişti.

Show TV Genel Müdürü Saner Ayar'ın Malatya ziyareti ve açıklamasından sonra da bir gelişme olmayınca Vali Saran, Show TV sahibi Mehmet Emin Karamehmet ile telefonla görüştüğünü söyledi. Konunun takipçisi olduklarını söyleyen Vali Saran, Malatya'ya yapılması için söz verilen okulun sözü edilen kuruluş tarafından yaptırılması için girişimleri sürdürdüklerini aktardı.

Yapılan girişimlerin olumsuz sonuçlanması halinde Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'na (RTÜK) şikayetçi olunacağı da bildirildi.

Geçtiğimiz yılın Haziran ayında Show TV'de yayınlanan "Korolar Çarpışıyor" adlı yarışma programı düzenlenmiş, 8 il katılmıştı. Yapılan elemeler sonunda Malatya ve Mardin Korosu finale kalmış, finalde Sanatçı Kutsi'nin Koro Şefliği'ni yaptığı Malatya Korosu birinci olmuştu. Show TV'nin bir şirket kanalıyla gerçekleştirdiği yarışmada en fazla SMS gönderilen koro birinci seçilmişti.

SMS 'ler ile belirlenen yarışmayı kazanan Malatya'ya 8 aydır okul yapılmadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız