SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ne Oluyor Bu Liselilere?..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Anadolu Lisesi önünde şimdi de bıçakla yaralama.. Dershane parasını yemiş, “gasp ettiler” demiş!..

MALATYA ANADOLU LİSESİ ÖNÜ..
Malatya Anadolu Lisesi’nin 11 öğrencisinin, “küfür” yüzünden meydana gelen kavgası, birbirlerini dövmeleri ve gözaltına alındıktan sonra adliyece salıverilmelerinin ardından, bu kez okulun önündeki otobüs durağında bıçakla yaralama olayı meydana geldi.

Cuma günü saat 15.30 sıralarında sol koltuk altından bıçakla yaralanan 18 yaşındaki A.R.B. adlı öğrenci, polise verdiği ifadede, aynı okulda öğrenci olan 17 yaşındaki A.Ç. ile yanında bulunan tanımadığı 4-5 kişinin kendisini dövdüklerini, A.Ç.’nin bıçakla kendisini yaraladığını öne sürdü. Bu iddia üzerine yakalanan zanlı, savcının talimatıyla, daha sonra adliyeye sevkedilmek üzere ailesine teslim edildi.

DERSHANE PARASINI YEMİŞ..
Öte yandan, Cuma günü Çocuk Şube Müdürlüğü’ne başvurarak 9. ve 11. aylarda tanımadığı iki kişi tarafından 270 YTL parasının gasbedildiğini öne süren 17 yaşındaki E.T.’nin bu iddiası üzerine yapılan araştırmada, E.T.’nin “yalan beyanda” bulunduğu, babası tarafından dershaneye yatırılmak üzere kendisine verilen parayı harcadığının anlaşıldığı, hakkında “Görevli Memuru Oyalama, Yalan Beyanda Bulunma” suçlamasıyla işlem yapıldığı ve gönderildiği adliyece serbest bırakıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız