SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ne OSB Var, Ne Çalışan!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:13:46
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Akçadağ ve Malatya’nın Suriye ve Irak için hedef olduğunu iddia etti.

Akçadağ ilçesini ziyaret eden Ağbaba, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Ağbaba, ziyareti esnasında yaptığı konuşmada, “Suriye’de bir iç savaş var. Mezhep savaşı var. Irak’ta 1,5 milyon insan öldü seslerini çıkarmadılar. Ama Suriye’de ki savaşa Türkiye’yi sokmaya çalışıyorlar” iddiasında bulundu.

Türkiye’nin ve Malatya’nın önemli bir süreçten geçtiğini ifade eden Ağbaba, şunları söyledi:

“Çevremizde selam verdiğimiz bir komşumuz kalmadı. Tüm komşularımızla düşman gibi olduk. Milletvekilliğimizin ilk zamanlarında Akçadağlı muhtarlarımızla birlikte bir mücadeleye giriştik. Kürecik’e kurulan İsrail’i korumaya yönelik füze kalkanına hem insan sağlığına zarar verdiği için hem de Akçadağ’ı hedef haline getirdiği için karşı çıkmıştık. Hükümet bizi her defasında yalanladı ama geldiğimiz noktada Akçadağ ve Malatya artık Suriye için, İran için bir hedef oldu. AKP’nin Akçadağ’a yaptığı tek yatırım da maalesef Kürecik Füze Kalkanı oldu. Türkiye’de bir mezhep savaşı yoksa Türkiye’yi kuran Mustafa Kemal Atatürk sayesindedir. Eğer laik, demokratik cumhuriyet olmasaydı bugün biz de Mısır gibi, Suriye gibi, Irak gibi olurduk.”

Ağbaba, Akçadağ’da vatandaşların istediği ismi aday göstereceklerini ifade ederek, “Bize oy veren vermeyen tüm Akçadağlılar ellerini vicdanlarına koysunlar ve AKP’nin Akçadağ’a ne verdiğini söylesinler. Akçadağ’a Mermer OSB kurduk, 300 kişi çalışıyor dediler. Biz gittik baktık. Ne OSB var. Ne de çalışan. Akçadağ TBMM’de yolsuzluklarıyla gündeme geldi. Akçadağ’da sosyal demokrat bir yapının yerel yönetimi kazanması için kimi istiyorsanız onu aday göstereceğiz. Sizin için çalışan milletvekiliniz, örgütünüz, adaylarınız var. Geçmiş dönemde hangi partiye oy verirse versin herkese gideceğiz, kendimizi anlatacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız