SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ne Yapabiliriz, Onu Konuştuk'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili İhsan Koca Malatya Baro Başkanlığını ziyaret etti.

İl Başkanı Bülent Tüfekçi ve beraberindeki heyetle birlikte gerçekleştirilen ziyarette basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Koca, Malatya’nın adli yönden eksikleri ve hukukçuların eksik gördükleri hususlarda fikir alış verişi yapmak amacıyla ziyaretin gerçekleştiğini söyledi.

Koca açıklamasında ayrıca, “Malatya’nın adli yönden ihtiyaçlarını ve meslektaşlarımızın adli yönden ihtiyaçlarını öğrenmek için bugün Baro Başkanlığımızı ziyaret ettik. Bildiğiniz gibi Malatya’da geçtiğimiz dönemlerde ihtiyaç duyulan İş Mahkemesi hakimi konusunda ki eksiklik bir nebzede olsa giderilmeye çalışıldı bir hakimimizin atanmasıyla. Yine belediyemiz bir arsasını Bölge İdare Mahkemesi kurulması amacıyla tahsis etti. Bunların dışında neler yapabiliriz ve sayın başkanımız bu konuda bizlerden neler bekliyor bu anlamda ziyaret ettik. Partimizin yeni İl Başkanı da bildiğiniz gibi bir meslektaşımız oldu. Bir meslektaşımızın Malatya siyasetinde aktif konumda olması bizler mutlu eder. Onun da hukuk camiasına katkılarının olacağından şüphem yok” diye konuştu.

Baro Başkanı Eyüp Kutlubay ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız