SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ne Yaparlarsa, Destekçisiyiz!'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Teşkilatı, Yeşilyurt ilçesinde bir araya geldi.

AKP Yeşilyurt ilçe teşkilatında düzenlenen ilçe danışma kurulu toplantısına, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, Yeşilyurt İlçe Başkanı Fikret Çolak ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk'un yanı sıra belde başkanları, il yöneticileri ve parti üyeleri katıldı.

Toplantı da bir konuşma yapan İl Başkanı Mustafa Şahin, "1960'lı yıllardan beri badirelerle halkımız karşı karşıya gelmiştir. Biz, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece bunların üstesinden gelecek bir hükümetimiz var. Sağduyulu da bir halkımız var. Biz, seçimden seçime değil, seçimden diğer seçime kadar halkımızla iç içeyiz. Malatya'da 6 milletvekilimizin bugüne kadar gösterdikleri duruş ve yaptıkları işler ortadadır. Sizlerin bize verdiğiniz destek ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Muhalefetin yaptığı çalışmalara bakıyoruz, ellerinde eteklerinde hiçbir şey olmadan, sadece çamur atarak, siyaseti tıkamaya çalışıyorlar ama bugüne kadar başarılı olamadılar. Doğu ve Güneydoğu'daki sıkıntılardan dolayı bugüne kadar 30 bin civarında insanımız bu işten etkilendi. Ekonomik olarak ülkenin bu standartlarda kalmasının en büyük sebebi ise Doğu ve Güneydoğu'ya yapılan harcamalardır. Analarımızın gözyaşları hiç dinmedi. Evlatlarımızı gönderirken arkalarından sürekli 15 ay ateş üzerinde bir süreç yaşadık. Ama Başbakanımız bugüne kadar geçmişte rahmetli Turgut Özal döneminde Doğu ve Güneydoğu ile ilgili neşter vurmaya çalıştı. Birbirimizin hak ve hukuklarına saygı gösterdiğimiz sürece herkes kendini en iyi şekilde ifade eder. Bana Türk müsün, Kürt müsün, deseler beni 4'e bölsen bir tarafım Türk, bir tarafım Kürt bir tarafım da Çerkezdir. Başbakanımızın ve ekibinin demokratik açılımla ilgili ne yaparsa yapsınlar destekçisi olacağız. Şehit aileleri bugüne kadar istismara açık bırakılmış. Onların evlatları, dökülen kanlar ve gözyaşları üzerinden siyaset yaparak, kendisine hayatiyet bulmaya çalışan bazı siyasi partilerimizin olduğuna şahit olduk. Dağa çıkanlar üzerinden de aynı şeyi yapan oldu" dedi.

AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Fikret Çolak ise, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı demokratik açılımı halkın benimsediğini söyledi. Çolak, "Herkes huzurlu ve ekonomisi güçlü bir ülke istiyor. Yıllardır halkımızın duygularıyla oynanmış ve insanlarımız bölünmeye çalışılmıştır. Kardeşi kardeşe düşürmüşlerdir. Birçok ilimizde oyunlar oynanmış ve insanlarımız sokağa düşmüştür. Akan kanın durması isteniliyor ama oyunlar oynanıyor. Akan kanın durmasını istemeyenler, rant peşinde olanlardır. Bizler, anaların ağlamasını istemiyoruz. Analarımızın ağlamasını istemeyen halkımız bizim yanımızdadır" diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk da, "Türkiye'de ne zaman bunalım olduysa hep hükümet değişikliği olmuştur. Bundan medet uman siyasetçilerin varlığı ise devam ediyor. Bu 1960'tan beri yaşadığımız bir durum. Ne zaman bir şey yapılacaksa, üzerimize demokrasi kılıcını koyup, bunalımı oluşturuyorlar. Bunalımdan kendini yönlendirip, hükümet olmak isteyenler bugüne kadar hepsinde mağlup olmuşlardır" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız