SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ne Yaptıysak Millet İçin"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:39:21
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yeşilyurt İlçesine bağlı Melekbaba Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen AKP Milletvekili Mustafa Şahin, bölgede yaşanılan imar sorunun ancak kentsel dönüşüm ile çözüleceğini söyledi. 

Burada mahalleliye hitap eden Milletvekili Mustafa Şahin, çevre yolunun altında kalan mahallelerde sorunların olduğunu bildiklerini belirterek “2009 yılında ki mahalli seçimlerde ben o zaman il başkanıydım. Sayın Ahmet Çakır ile ilk toplantımızı yine Melekbaba Mahallesinde gerçekleştirdik. İnşallah buraların bu makus tarihini yeneceğiz” şeklinde konuştu.

Ülkede hiçbir ayrım yapmadan herkesin insanca yaşaması için AKP olarak mücadele ettiklerini belirten Şahin, “Sosyal devlet olmanın en büyük görevlerinden biri olan vatandaşlara insanca yaşama hakkının tanınmasını sağlamaktır. Biz de AK Parti olarak bunu sağladık” dedi.

Yaptıkları güzel çalışmaların her zaman birileri tarafından kötülendiğini savunan Şahin, “Ama maalesef bu ülkede yapılan bunca güzel çalışmalara rağmen aramıza girip bizlerin içine nifak sokmak isteyenler var. AK Parti’yi kötülüyorlar. Biz ne yaptıksak millet için yaptık” ifadelerini kullandı.

Mahallelilerden gelen sorunları da dinleyen Şahin, bölgedeki imar sorunu ile ilgili kesin çözümün Melekbaba ve Taştepe’de kentsel dönüşüm yapılmasıyla çözüme kavuşacağını söyledi. 6 ay önce TOKİ Başkanına gittiklerinde, Taştepe ve Melekbaba’nın kentsel dönüşüm alanına girmesi için çalışma yapılmasını ilettiklerini kaydeden Şahin, geçtiğimiz aylarda da Malatya’ya gelen TOKİ Başkanı’na aynı talebi ilettiklerini ve bu alanda Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı raporu da kendilerine sunduklarını söyledi. Şahin, “İnşallah burayı bu haliyle ancak Kentse dönüşüm ile çözeriz” dedi. Şahin ayrıca devam eden Kuzey Kuşak Yolu’nun da bitmesi ile bölgenin çehresinin de gelişeceğini sözlerine ekledi.

Melekbaba Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya Milletvekili Şahin’in yanı sıra, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AKP Milletvekili aday adayı eski il başkanı Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya’da katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız