SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ne Zaman Tamamlanacak?"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:04:44
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya ile Elazığ arasında ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak Karamağara Köprüsü’nün 12 yıldır bitirilmemesinin büyük talihsizlik olduğunu ifade ederek, “Vatandaşları feribot taşımacılığına mahkum edenler, 2002 yılında Karakaya Baraj Gölü’nde meydana gelen ve 12 kişinin öldüğü feribot kazasını hatırlamalıdır” dedi.

Ağbaba, konuyla ilgili TBMM Başkanlığı’na sunduğu soru önergesinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a “Ağın Karamağara Köprüsü ne zaman tamamlanacaktır? Köprünün 12 yılı aşkın süredir bitirilmemesinin sebebi nedir? Karakaya Baraj Gölü'nde 2002 yılında meydana gelen ve 12 kişinin ölümüyle sonuçlanan feribot kazası sonrası, vatandaşların taşımacılık açısından riskli olan feribota mahkum edilmesi Bakanlığınız tarafından nasıl değerlendirilmektedir? Malatya’da Bakanlığınız tarafından yapımı devam eden projeler nelerdir? Bu projeler kaç yıldır devam etmektedir” sorularını yöneltti.

2002 yılında Malatya Battalgazi- Elazığ Baskil arasında yük ve yolcu taşımacılığı yapan feribotun batması sonucu 12 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini hatırlatan Ağbaba, “Malatya yatırımlar konusunda hep ihmal ediliyor.17 yıldır bitirilemeyen barajlar, 12 yıldır bitirilemeyen köprüler AKP’nin Malatya’ya bakışının göstergesidir. Malatyalılar hak etmedikleri bir tutumla karşı karşıya kalmaktadır. Bu çağda akşam 8’den sonra iki şehir ve onlarca ilçe arasındaki ulaşımı kesmek en yalın ifadeyle vicdansızlıktır” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız