SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ne Zaman Tamamlanacak?"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:37:03
A- A+ PAYLAŞ
Battalgazi kavşağında yapımı süren alt geçit çalışmalarının vatandaşları mağdur ettiğini söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın cevaplaması isteğiyle soru önergesi verdi. 
 
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı'na soru önergesini sunan Milletvekili Ağbaba şunları belirtti; 
 
“Malatya’da yapımı devam eden Battalgazi Alt geçidi sebebiyle; Tandoğan, Göztepe ve Kireç Ocağı Mahallelerinin merkezle bağlantısı kesilmiştir. Bu durum hem yayaların hem de araçların merkeze ulaşımını zorlaştırmıştır. Mahalle sakinleri mağdur edilmiştir. Mağduriyetlerini dile getirmek için mahalle sakinleri geçtiğimiz günlerde bir protesto yürüyüşü gerçekleştirmiştir.
 
Bu bağlamda;
 
1- Battalgazi alt geçidi yapılmadan önce bölgedeki mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerine proje hakkında bilgi verilmiş midir? Çalışmalar nedeniyle mahalle sakinlerinin mağdur edileceği önceden bildirilmiş midir?
 
2- 55 Bin mahalle sakininin şehir merkezi ile bağlantısını sağlayan yolun kapalı olmasının sebebi nedir? Malatya’da daha önce yapılan alt geçitlerle tüm mahallelere geçit verilirken, belirtilen 3 mahalle için neden bu uygulama yapılmamıştır?
 
3- Alt geçidin yapımı ne zaman tamamlanacaktır?
 
4- Tandoğan, Göztepe ve Kireç Ocağı Mahallesi sakinlerinin mağduriyetinin giderilmesi için ne beklenmektedir? Binlerce insanın sıkıntılarının giderilmesi için çalışma yapılması düşünülmekte midir?”
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız