SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nebioğlu Vefat Etti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın eski belediye başkanlarından merhum Nuri Nebioğlu'nun büyük oğlu, CHP'nin eski merkez ilçe başkanlarından Ünal Nebioğlu İstanbul'da vefat etti.

Malatya'da ticaretle uğraşıyorken 1990'lı yıllarda İstanbul'a nakleden ve emekli olarak bu kentte yaşamını sürdüren 71 yaşındaki Ünal Nebioğlu'nun, geçtiğimiz ay geçirdiği operasyonda bir bacağının diz altından kesildiği, ayrıca böbrek hastası olduğu ve diyaliz için gittiği merkezde geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat ettiği bildirildi.

3 çocuk babası olan Ünal Nebioğlu'nun cenazesinin Zincirlikuyu Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verildiği öğrenildi.

Merhum Nuri Nebioğlu, 1973- 1977 yılları arasında CHP'den Malatya Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuştu. Nebioğlu'nun 3'ü erkek 4 çocuğundan Bedir Nebioğlu, 1974 yılında Marmara Denizi'ne düşen THY uçağında yaşamını yitirmiş ve diğer kurbanlarla birlikte cesedi bulunamamıştı. Bir diğer oğlu Güral Nebioğlu da 20 yıl önce vefat etmişti. Nuri Nebioğlu'nun büyük oğlu olan merhum Ünal Nebioğlu ise 1970'li yıllarda CHP Malatya Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuştu. Merhum Nuri Nebioğlu'nun hayatta bir kızı kaldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız