SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Necip Fazıl Anlatılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:48:25
Necip Fazıl Anlatılacak
A- A+ PAYLAŞ
Büyük Doğu Fikir Ocakları tarafından yapılan açıklamada,  25 Mayıs 2012 Cuma günü, saat: 20.00’de Malatya Belediyesi Konferans Salonu' nda “Üstad Necip Fazıl’ı Anma ve Ayasofya’ya Özgürlük” konulu bir etkinlik düzenleneceği bildirildi. 
 
Etkinlik ile yapılan açıklamada, " Etkinlik kapsamında düzenlenecek olan Panel’e, Üstad Necip Fazıl’ın hayatı ve edebi yönünü anlatmak üzere, Elazığ Fırat Üniv. Öğretim Görevlisi, Yrd. Doç. Hayrettin Ayaz, Büyük Doğu’nun İnşa Fikri’ni anlatmak üzere Kahramanmaraş’tan, Anadolu Yazarlar Birliği Başkanı Av. Haki Demir ve Necip Fazıl’ın, Siyasi Rolü ve Manası’nı anlatmak üzere Malatya Kitap ve Kırtasiyeciler Derneği Başkanı ve Araştırmacı Şahin Doğan konuşmacı olarak katılacaklardır. Ayrıca Üstad Necip Fazıl’ın Ayasofya Hitabesi’nden kesitlerle oluşturulmuş bir slayt gösterisi izleyicilerin ilgisine sunulacaktır. Panel’den önce ise Üstad Necip Fazıl’ın hayatından kesitlerin bulunacağı bir sergi düzenlenecektir. Üstad Necip Fazıl’ın hakiki manası ile anlatılacağı, anılacağı ve anlaşılacağı bir etkinlik olması duası ile halka açık ve ücretsiz olan programımıza halkımızın iştirak etmesini bekliyoruz." ifadeleri kullanıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız