SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Necmettin Erbakan Anıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:53:59
Necmettin Erbakan Anıldı
A- A+ PAYLAŞ

 Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 3. yıldönümü münasebetiyle Malatya’da anma toplantısı düzenlendi.

Kongre ve Kültür Merkezi Kemal Sunal Salonu’nda ‘Erbakan’ı Anmak ve Anlamak’ konulu konferansa Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Merhum Necmettin Erbakan’ın dava arkadaşı Oğuzhan Asiltürk konuşmacı olarak katıldı.

Konferansa Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Münir Erkal, Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Mustafa Canbay, Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Yaşar Köksal, ilçe belediye başkan adayları, il ve ilçe teşkilat üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Münir Erkal, “Büyük siyaset ve devlet adamı Necmettin Erbakan hocamızı rahmetle anıyorum. Tek başına ortaya çıkıp ülke siyasetine yeni bir mecra açmak her beşerin yapabileceği bir şey değildir. Erbakan’ın açtığı bu mecra her geçen gün büyümüş, bu mecradaki akış edebi aşkı muhabbeti ve 15 asırlık ocağın sıcaklığı ile bu toprakların çocuklarına yepyeni bir dünyanın kapılarını açmıştır. Mazluma sahip çıkmış, adaletin kılıcını kırdırmamış, halkları ezdirmemiştir. Böylece zalime hesap sorarak değerlerin gücü olduğunu göstermiştir. Adil bir yönetim idaresini insanımızın önüne koyarak, ülkeye bereket, adalet, haysiyet itibar selamet, refah, fazilet ve saadet taşımıştır” dedi.

Sahnede bulunan perdede Necmettin Erbakan’ın yaşamından sunum ve görüntülerin izlenmesinin ardından konferansa Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk tarafından Erbakan’ı Anmak ve Anlamak konulu konferans verildi. Asiltürk, birlikte yola çıktığı milli görüşün mimarı merhum Necmettin Erbakan’ın devlet adamlığı, siyasi yaşamı, diyalogları ve fikir ve düşüncelerinden oluşan örnekleri izleyicilere aktardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız