SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Neden 11 Yıl Çözülmedi de.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:19:51
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya İl Teşkilatı Ekim ayı il divan toplantısı yapıldı.

SP il binası salonunda gerçekleştirilen il divan toplantısında konuşan İl Başkanı Mehmet Kaya Asiltürk, önce 30 Mart 2014’de yapılacak yerel seçime temas etti. Saadet Partisi olarak seçime iddialı hazırlandıklarını söyleyen Asiltürk, önümüzdeki günlerde adayları açıklayacaklarını bildirdi.

Seçimde milli görüşe gönül vermiş başkan adaylarının göreve getirilmesi halinde hem iyi hizmetler yapılacağını hem de suistimaller olmayacağını söyleyen Asiltürk, milli görüşün önemini anlattı.

AK Parti iktidarını da eleştiren Asiltürk, “Kamuda çalışan bayanlar için başörtüsü problemi bakanlar kurulu kararı ile çözülecekti, neden 11 yıldır çözülmedi de şimdi seçim öncesi çözüldü” diye sordu.

Asiltürk, askeriye, adliye ve emniyet birimlerinde de başörtüsü yasağının kaldırılmasını beklediklerini vurguladı.

Askerlik süresinin kısaltılmasını da seçim yatırımı olarak değerlendiren Mehmet Asiltürk, 2014 yılı tahmini bütçede 50 milyar TL’nin faize gidecek olmasını da eleştirdi.

Asiltürk’ün konuşmasından sonra Saadet Partisi il divan toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız