SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Neden ''Aday'' Oldum?

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkan adaylarından Haşim Karadağ bir basın açıklaması ile neden Malatyaspor'a başkan adayı olduğunu açıkladı... İşte o açıklama;

BASIN AÇIKLAMASI

"Malatyaspor, sayın Hikmet Tanrıverdi’nin başkanlık yaptığı 5 yıllık süre zarfında önemli başarılar elde etti. Ancak bugün geldiğimiz noktada Malatyaspor Süper Lige veda etmek zorunda kaldı. Tüm Malatylılar bu sonucu kabullenmekte zorlanmaktadır . Malatyaspor’un Süper Lig’den düşmesi ile birlikte hem başkan, hem de mevcut yönetim yıpranmıştır. Hikmet başkan artık dinlenmelidir. Yeni adaylara fırsat verilmelidir. Malatyaspor’un yenilenmeye ve heyecana ihtiyacı vardır.

Herkesin birlik, beraberlik içinde hareket etmesi gereken bir süreçteyiz. Adaylığımız Malatyaspor için alternatif yönetim arayışlarına bir cevaptır. Adaylığımızın Malatyaspor’a taze bir kan taşıyacağını, Süper Lig hedefimize doğru kuvvetli bir inanç oluşturacağını ümit ediyoruz.

Güçlü bir yönetim kuracağız. Malatyaspor için yeniden heyecan üreteceğiz. Malatyaspor yönetimini adaysızlıktan kurtaracağız. Dikkatinizi çekerim zor bir dönemde aday olduk. Küme düşen bir takımı yeniden canlandırma iddiamız var. Biz bunun mümkün olduğunu biliyoruz. Başkaları da aday olabilir. Bu benim için de sevindirici olur. Çünkü sonuçta Malatya Spor için iyi olan kazanır. Bu, hareket ve heyecan getirir. Bugün bize düşen Malatyaspor’un iyi bir yönetimle Süper Lige yeniden taşınmasıdır. Adaylığımızın bölünme ve kavga değil birleştirici kuvvetli bir yönetimin oluşmasına katkısı olacağını daha şimdiden görüyoruz. Daha iyi bir Malatyaspor için yarışacağız. Eğer, Malatyaspor camiası bizi yönetime layık görürlerse, Hikmet Başkanın deneyimlerini, tecrübelerini bizden esirgememesini de rica edeceğiz. Biz kendisine her zaman yardımcı olduk. Kendisinin de bu anlamda yardımcı olacağını ümit ediyoruz. Ancak, şu an bizim gördüğümüz en doğru şey Malatyaspor’un yeni bir yönetimle ve başkanla yoluna devam etmesi gerektiğidir.

Adaylığımı açıkladığım andan itibaren benimle ilgili varsayımlara dayalı yorumlar yapılıyor. Bizim söylemediğimiz sözler bize atfen basın yayın organlarında yer alıyor. Talip olduğumuz görev ile ilgili her türlü bilgi bizim ağzımızdan alınmalı ya da bize doğrulatılmalıdır. Basın yayın kuruluşlarındaki arkadaşlarımızdan ricamız budur. Gerekli açıklamaları gerektikçe ilk elden bizzat yapacağız.

Şu an bize atfedilen yönetim listesi bizim söylediğimiz isimler değildir. Bizim listemizi açıklayacağız. Şu an oluşacak 15 kişilik Malatyaspor yönetimine gelecek kişileri duygusallıktan uzak bir şekilde belirleyeceğiz. Kuvvetli bir ekip kuracağız. Arkadaşlarımızla gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra listemizi tamamlayarak kamuoyuna açıklayacağız. Yönetim görevini üstlenecek arkadaşlarımızın Malatyaspor’dan ne alacakları değil, Malatyaspor’a ne verecekleri önemlidir. Malatyaspor şu an fedakarlık bekleyen bir kurumdur. Bu açıdan kulübümüze değer katacak arkadaşlarımıza görev almayı teklif edeceğiz. Talip olduğumuz görev kolay değildir.

Ama zoru başaracağımıza olan inancım tamdır. Malatyaspor hak ettiği biçimde iyi yönetilmelidir. Yeniden bir Süper Lig takımı yapılmalıdır. Bunun için Malatyaspor camiasından ve tüm Malatyalıların desteğini rica ediyorum.

Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımla…

HAŞİM KARADAĞ"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız