SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Neden Avrupa Kupaları Olmasın!"

0
Güncellendi - 2018-11-04 00:01:31
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı Adem Büyük, Galatasaray karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor karşısında da 3 puanı alıp, iyi gidişi sürdürmek istediklerini belirtti.

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Büyük, “Galatasaray karşılaşması hak ettiğimiz bir maçtı, kazandığımız için mutluyuz. Tabi ki Galatasaray karşısında galip gelmek mutluluk verici, umarım böyle de devam eder. 15 puanımız var. Daha fazlada olabilirdi. Kazanabileceğimiz bazı maçları kazanamadık. Bireysel hatalar yaptık. Tabi ki bu konuda da öz eleştirimizi yaptık. Bu anlamda Galatasaray karşısında önemli bir galibiyet aldık. Şimdi önümüzde Alanyaspor maçı var. Hedefimiz deplasmandan galibiyetle dönerek, iyi gidişi sürdürmek” dedi.

Tecrübeli futbolcu, taraftarların her zaman takıma büyük bir destek verdiğini belirterek, “İyi işler olacağına inanıyoruz. Geçen hafta Galatasaray maçında tribünler doluydu. Bizim özellikle buna çok ihtiyacımız var. Taraftarlarımız arkamızda itici bir güç oluyor. Bize destek verdiklerinde neler yaptığımızı görüyorlar. Her maçta tribünleri doldurmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

Geçen sezon ligi tamamladıkları yerin üzerinde ligi tamamlamak istediklerini ifade eden Büyük, şunları söyledi:

“Her futbolcunun bir kazanma hırsı vardır. Benimde her ne olursa olsun kaybetmeye tahammülüm yok. Her koşulda kazanmak istiyorum. Malatya’da ilk geldiğim günden buyana bana karşı büyük bir sevgi var. Mücadelemiz, amacımız belli. Hedefimiz geçen sezon ligi tamamladığımız yerin üzerinde bitirmek. Ama görüyoruz ki bu sezon daha zorlu geçecek. Her takımın avantajı daha fazla ve her takımın birbirini yendiği bir lig izliyoruz. Biz bunu avantaja çevirmek istiyoruz. Neden Avrupa kupaları olmasın, bu kesinlikle Malatya’ya yakışır.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • SELÇUK (5 yıl önce)
    Sadık az kalsın bu hafta yine boş geçmeyip yaptırıyordun penaltıyı.Bir de çok hoplayıp zıplıyorsun.Tribüne oynuyorsun.Ya adama dalıp kart yiyorsun ya da adamlar senin belini kırıyor.Ya da penaltı yaptırıyorsun.Emin ol ben takımım da oynatmazdım seni kusura bakma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamit Erçetin (5 yıl önce)SELÇUK isimli kullanıcı yorumuna
    Rakip oyuncuya kart göstertir, oyundan çıkmasına neden olur, rakibi bozar, rakip takımın dengesini bozar, disiplinden çıkarır, rakip eksiltir, v.s. 18 puanın yarısını takım ademe borçlu.. valla kardeşim eğer teknik direktör olsaydın emin ol oynatmak istediğin ilk futbolcu adem olurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamit ERÇETİN (5 yıl önce)
    Taraftar ve yönetimden daha önce böyle bir şeye inanmış olman gerçekten çok güzel.. umarım taraftar da inanır ve ligi 50 puanın üzerinde kapatırız
    0
    0
    Yanıtla
  • M.K. (5 yıl önce)
    Aman kaptan , gözünü seviyim üstlere çıkın ama sakın Avrupa olmasın , gidenlerin hali ortada kümeye oynuyorlar bide Avrupada başarılı olamıyorlar ,çünkü kadro derinlikleri ve tecrübeleri yok Avrupa için...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Şehirdede böyle bir beklenti oluştu.Olmaması için hiçbir nedenimiz yok.Malatyama yakışır.
    0
    0
    Yanıtla