SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Neden Öldüğünü Bilmiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:34:38
A- A+ PAYLAŞ

Antalya’da, gaz koklayıp öldüğü iddia edilen Murat Bozkurt, memleketi Malatya’da toprağa verildi. 

Antalya'nın Siteler Mahallesi'ndeki Leyla Kahraman İlkokulu bahçesinde ölü bulunan Murat Bozkurt (16), memleketi Malatya’ya götürüldü. Aslen Malatya’nın Yazıhan ilçesinden olduklarını söyleyen baba Şerif Bozkurt, Antalya’da oturduklarını belirtti. Şerif Bozkurt, oğlunun ölüm sebebinin otopsi raporunun açıklanması ile ortaya çıkacağını belirterek şöyle konuştu: “Ölüm konusunda herkes bir şey söylüyor. Ben cenazemle ilgilendim. Araştıramadım. Savcı bey ile görüştüm. Cesetten alınan parça otopsiye gönderilmiş. İki ay sonra belli olacağını söylediler. Biz de neden öldüğünü bilmiyoruz.” Gencin amcası Mehmet Bozkurt ise “Yeğenimin cesedi Leyla Kahraman İlkokulu bahçesinde bulundu. Biz de ne olduğunu bilmiyoruz” diye konuştu.

Çakmak gazı koklayarak öldüğü iddia edilen ve bir ay sonra 17 yaşına gireceği belirtilen Antalya Konyaaltı Lisesi öğrencisi Murat Bozkurt, Leyla Kahraman İlkokulu bahçesinde ölü bulunmuştu. Polis de otopsi sonucunu bekliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız