SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nedeni Alt Yapı Çalışmasıymış

A- A+ PAYLAŞ
Geçtiğimiz hafta yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili olarak Aksa Elektrik Fırat EDAŞ Malatya İl Müdürlüğü tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, elektrik kesintilerinin nedeni olarak,  3. şahıs ve kuruluşlarca yapılan şehirin alt yapı çalışmaları sırasında yeraltı elektrik tesislerinin zarar görmesi olarak gösterildi. 
 
Kurum tarafından yapılan açıklama şöyle; " 1.1.2011 tarihi itibariyle Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerini kapsayan elektrik dağıtım hizmeti Aksa Elektrik tarafından yürütülmektedir. Görev bölgemizde yer alan Malatya İli ve ilçelerinde 24 saat esasına göre çalışılmakta olup müşterilerimize daha iyi hizmet vermek amacıyla geçtiğimiz aylar içerisinde 107 adet teknik personel ile 37 adet araç ve iş makinesi araç filomuza dahil edilmiştir. Bu sayede Malatya bölgesindeki tüm arızalara hızlı ve etkin bir biçimde müdahale edilmektedir.
 
Malatya İl Müdürlüğümüz tarafından, dağıtım şebekemizde yapılacak olan iyileştirme, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle meydana gelebilecek planlı elektrik kesintileri, en az 48 saat öncesinden gerek basın yayın organları aracılığıyla gerekse Şirketimiz www.firataksa.com web sitesi üzerinden duyurularak müşterilerimizin bilgilendirilmesi sağlanmaktadır.
 
Geçtiğimiz hafta içerisinde Malatya İl Merkezi’nde özellikle müşterilerimizin yoğun elektrik ihtiyacının olduğu saatlerde kısa süreli enerji kesintileri meydana gelmiştir. Malatya İl Merkezinde 3. şahıs ve kuruluşlarca yapımı devam eden alt yapı çalışmaları sebebiyle yer altı elektrik tesislerimiz hasar görmüş ayrıca, bölgeye enerjinin tedarik edildiği yüksek gerilim enerji iletim hatlarında meydana gelen kontrolümüz dışında oluşmuş bu arızalara tüm ekiplerimizce ivedi müdahale edilerek enerji kesintilerine sebep olan arızalar kısa sürede giderilmiştir.
 
Aksa Elektrik Fırat EDAŞ olarak hedefimiz, gerek Malatya İli gerekse Şirketimiz görev bölgesindeki müşterilerimize kesintisiz enerjiyi kaliteli hizmet anlayışı ile sunmaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız