SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Nedeni Bundan İbarettir!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk, Malatyaspor’un Futbol Federasyonu Genel Kurulu’nda Belediye Başkanı Cemal Akın’ı delege gösterme nedenini açıkladı. Yönetim Kurulu kararıyla Akın’ın delege olarak belirlendiğini belirten Kavuk şöyle dedi:

“Malatya Belediyesi geçmiş dönemlerde ve bizim dönemimizde Esenlik şirketi aracılığıyla Malatyaspor’a reklam katkısında bulunmuştu. Geçmiş dönemde Malatyaspor’a verilen bu paranın denetlenmediği bazı çevreler tarafından ileri sürülüyordu. Bu nedenle Belediye Meclis Üyesi ve Belediyespor Başkanı Sayın Fahrettin Eserdi 2. Başkanlığa, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Sırrı Günaydın ise Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına getirildi. Böylece Malatyaspor’a verilen Belediye desteğinin bizzat Belediye tarafından da denetlenmesinin önü açıldı.

Sayın Belediye Başkanımız Cemal Akın, bu süreçte Malatyaspor’a önemli maddi ve manevi katkıda bulundu; desteğini esirgemedi. Sayın Akın’ın Malatyaspor’a sağladığı bu eşsiz katkıdan dolayı kendisini onurlandırmak istedik ve Yönetim Kurulu kararıyla delege olarak belirledik.

Sayın Akın’ın genel kurulda Malatyaspor’u temsil noktasında delege olarak belirlenmesinin nedeni bundan ibarettir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

TFF Genel Kurulunda Malatyaspor delegesi olarak Kulüp Başkanı İlhan Kavuk ile Belediye Başkanı Cemal Akın oy kullanacaklar.

ULUSOY VE BERKTAŞ'A TEŞEKKÜR
Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile yönetim kurulu üyesi ve İletişim Kurulu Başkanı, hemşerimiz Metehan Berktaş’a Malatyaspor’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kavuk açıklamasında şöyle dedi:

“Sayın Haluk Ulusoy, değişik dönemlerde başkanlığı döneminde Türk futboluna büyük hizmetlerde bulunmuştur. Türk futbolu başta milli takımımızın elde ettiği başarılar olmak üzere, birçok alanda en büyük başarıları Sayın Ulusoy döneminde yaşamıştır. Bu bakımdan kendisine Türk futbolunun bir parçası olarak teşekkür ediyoruz.

Gerek Sayın Ulusoy gerekse yönetim kurulu üyesi, daha önce Malatyaspor yönetim kurulu üyeliği de yapmış, Sayın Metehan Berktaş Malatyaspor’a her zaman olumlu yaklaşım içerisinde olmuş, büyük destekler sağlamıştır.

Sayın Ulusoy döneminde Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun ilk sentetik sahası Malatya’ya yapılmıştır. Ayrıca bir örneği Türkiye’de sadece Trabzon’da bulunan Futbol Federasyonu Kamp Eğitim Merkezi’nin ihalesi aynı dönemde yapılmıştır. Tesis bittiğinde sadece Türk futbolu değil Malatya önemli bir tesise kavuşmuş olacaktır. Kuşkusuz bu tesisleşmede Sayın Berktaş da katkı sağlamıştır.

Sayın Ulusoy ve Sayın Metehan Berktaş’a Malatyaspor’a sağladıkları destekten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sayın Berktaş’ın Malatyaspor’a daha önce olduğu gibi bundan sonra da desteğini esirgemeyeceğinden eminiz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız