SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Neler Demiş Neler?!

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:47:55
Neler Demiş Neler?!
A- A+ PAYLAŞ

Beyaz TV Spor Muhabiri Mustafa Çevik, twitter hesabında, Yeni Malatyaspor’daki görevine son verilen Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın, futbolcular ve yeni teknik direktör Özcan Kızıltan hakkında ağır suçlamalarda bulunduğunu yazdı. 

Denizli Belediyespor deplasmanında alınan mağlubiyetten sonra görevine son verilen Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile konuştuğunu belirten Gazeteci Mustafa Çevik, Altıparmak’ın ‘Çok dolu’ olduğunu ve kendisinin yerine göreve gelen Özcan Kızıltan için ‘Çok ağır’ konuştuğunu ileri sürdü.  

Özcan Kızıltan’ın, kendisinin sözleşmesi henüz feshedilmeden Yeni Malatyaspor ile idmana çıkmasını ağır bir dille eleştiren Mehmet Altıparmak futbolcular için de ‘Yeni Malatyaspor’daki futbolcu grubu, çalıştığım ve top oynadığım kulüpler içinde en kötü olanıydı. Hepsi kaderci’ şeklinde konuştu.

İşte Beyaz TV Spor Muhabiri Mustafa Çevik’in twitter hesabından paylaştığı Mehmet Altıparmak açıklamaları: 

-2. Lig B kategorisi ekiplerinden Malatyaspor Tek.Dirk. istifa eden Turkiye liglerinde. 17 takımda futbol oynayarak bir rekor kıran---

-Mehmet Altıparmakla konuştum. Çok dolu, yerine göreve gelen Özcan Kızıltan’a ve futbolcularına ağır konuştu. Ne mi dedi? Neler demedi ki?

- Mehmet Altıparmak "Yerime gelen Özcan Kızıltan tam bir yanar döner. TRT 3’de aylar önce kendisi ile programa çıktık, adamlıktan bahseden---

-Ozcan Kızıltan ben Malatya ile sözleşmemi fesih etmeden Malatya ile idmanlara çıkıyor...Bu ülkede bu tip insanlar yüzünden futbol geriliyor.

-Mehmet Altıparmak "Malatyaspordakı futbolcu gurubu çalıştığım top oynadığım kulüpler içinde en kotu olanıydı.Hepsi kaderci".

-Mehmet Altıparmak".Tekmeye kafa sokma rakipten daha az mücadele et, sonra Allah nasip etmedi demek kendini kandırmaktır".

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız