SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Neler Oluyor Bu Kentte?..

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz hafta sonunda gece yarısı, Kız Meslek Lisesi kavşağında, içkili bir eğlence yerinde çalıştıkları belirtilen, biri Bursa diğeri Hatay doğumlu, alkollü 2 kadının yarattığı Malatya’nın “alışmadığı” türden rezalet görüntülerinin ardından (yandaki fotoğraflarda), polisin hafta sonu vukuatlarını içeren raporunda yeralan olaylar, “Neler oluyor bu kentte?” dedirtti..

SİLAHLA, GÖRÜNTÜYLE TEHDİT- ŞANTAJ VS..
Polise başvuran 39 yaşındaki M.B. adlı kadın, ifadesinde 6 yıl önce bir yakınının eşi olan 41 yaşındaki E.K. adlı şahsın kendisiyle zorla ilişkiye girdiğini, sonrasında 1,5-2 yıl kendi rızasıyla ilişkilerinin devam ettiğini, kendisiyle ilişkiye girmek için İstiklal Mahallesi’ne çağıran E.K.’nin teklifini kabul etmediğinde, elinde çıplak fotoğraflarının olduğunu ve ailesine göstereceğini söylemesi üzerine fotoğrafları almak için yanına gittiğinde, bıçak tehdidiyle çıplak fotoğraflarını çektiğini, sonra zorla ilişkiye girdiğini, daha sonra bu kişinin silah tehdidiyle kendisiyle ve 2 şahısla ilişkiye girdiğini, bu görüntülerin kameraya kaydedildiğini öne sürdü.

Polis bu şikayet üzerine E.K. adlı şahsı yakaladı. Şahıs, M.B.’nin rızasıyla ilişkiye girdiğini öne sürerken, evinde yapılan aramada 2 kuru sıkı tabanca, 26 fişek, 1 adet vibratör, 1 adet 36’lık fotoğraf filmi, 4’ü porno içerikli, 2’si ise M.B.’ye ait görüntülerin olduğu toplam 6 CD ele geçirdi. “Silah-Bıçak ve Şantajla Zorla Irza Geçme/ Edebe Mugayir Hareket ve Fuhuşa Aracılık” suçlamasıyla adliyeye verilen E.K.’nin tutuklandığı polis tarafından açıklandı.

DİĞER OLAYLAR..
Polise başvuran M.M. adlı şahıs, 15 yaşındaki kızının, 19 yaşındaki M.A.Y. adlı şahsın, Atatürk Caddesi’ndeki bir adreste zorla tecavüzüne uğradığını öne sürdü. Yapılan doktor muayenesinde ırza geçme olayının gerçekleştiği belirtilirken, yakalanan şahsın tutuksuz yargılanmak üzere salıverildiği öğrenildi.

Polise başvuran F.K. adlı şahıs, kızına üst kat komşuları olan İ.A. adlı şahsın tacizde bulunduğunu öne sürdü. İfadesi alındıktan sonra “Irza Tasaddi” suçlamasıyla adliyeye verilen 23 yaşındaki İ.A. tutuklandı.

Sabaha karşı 06.30 sıralarında Beydağı Polis Merkezi’ne başvuran 21 yaşındaki D.Ç. adlı kadın, Malatya’ya yeni geldiğini ve bir bayanın yanında kaldığını, 04.30 sıralarında adını D. olarak bildiği bir şahsın gelerek silah zoruyla kendisini aracına bindirdiğini ve ilişkiye zorladığını, kabul etmediği için de silahla tehditte bulunup, öldüreceğini söylediğini, 2 adet altın bileziğini aldığını, bunun üzerine kendisinin bir benzin istasyonunda araçtan inerek kaçtığını öne sürdü. Polis D. adlı şahsın açık kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Hidayet Mahallesi’nde, akli dengesi bozuk olduğu öne sürülen M.P. adlı şahsın, E.G. adlı şahsın eşine tacizde bulunduğu gerekçesiyle, taraflar arasında kavga çıktığı bildirildi.

Fuzuli Caddesi’nde sabah 08.15 sıralarında teşhircilik yaptığı belirtilen şahsın bir vatandaş tarafından yakalanıp polise teslim edildiği bildirildi. Cinsel organını bayanlara gösterirken bir vatandaş tarafından yakalanan ve polise teslim edilen 34 yaşındaki R.A. adlı şahsın, polisteki ifadesinde “kadınlara karşı cinsel organını gösterme gibi bir rahatsızlığının olduğunu” söylediği, gönderildiği adliyece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi.

Zaviye Mahallesi’nde oturan 24 yaşındaki H.B. adlı kadın, bir gün önce evlerine gelip kapıda eşi ile görüşen M.G. adlı şahsın, ertesi gün öğle saatlerinde eve girmiş olduğunu gördüğünü, “Sen benim evime nasıl girdin?” diye çıkıştığında, şahsın “Ben seninle beraber olmaya geldim” diyerek saldırdığını, şahsın elinden kurtulmak için mutfak balkonundan atlayarak kaçtığını öne sürdü. Polis M.G. adlı şahsın açık kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Doğanşehir ilçesinde de 39 yaşındaki D.E. adlı kadın, adını ve numarasını bilmediği bir şahsın kendisine ait cep telefonunu sürekli arayıp rahatız ettiğini, kendisi ile buluşmazsa rezil edeceğini söylediğini belirterek şikayetçi oldu. Polis 25 yaşlarındaki M.Ü. adlı şahsı yakaladı ve bu şahsın ifadesinde, bir telefon numarasını yanlış vermesine kızdığı için aradığını ve yaptığına pişman olduğunu söylediği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız