SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Neler Yapabiliriz, Tartışıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:01:52
A- A+ PAYLAŞ
 
Pütürge ile Doğanyol İlçelerinin Değerlendirme ve İstişare Toplantısına katılan Vali Ulvi Saran, “İlçelerimizin sorunlarını yerinde tespit ederek çözümü amacıyla mülki idare birimlerimiz, ilçe ve belde belediyelerimiz ile il genel meclisi üyelerimiz fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.
  
Pütürge ile Doğanyol "İlçe Değerlendirme ve İstişare Toplantısı" Vali Ulvi Saran başkanlığında Pütürge ilçesi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Toplantı Salonunda yapıldı.
   
Toplantıya Pütürge ve Doğanyol Kaymakamları,İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vekili İrfan Kaya, Pütürge ve Doğanyol Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Pütürge ve Doğanyol  İl Genel Meclisi Üyeleri ve Belde Belediye Başkanları ile İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut katıldı. 
    
Toplantıda konuşan Vali Saran, "Kış şartlarının çok ağır geçtiği bu yıl ilimiz genelinde olduğu gibi bu iki ilçemizde de kış etkisini yoğun bir şekilde gösterdi. En büyük sorun ulaşım konusunda yaşandı. Kar nedeniyle kapanan köy yollarımızın en kısa sürede ulaşıma açılması için büyük çaba sarf edilerek vatandaşlarımızın mağdur olması önlenmeye çalışılmıştır. İlçelerimizin sorunlarını yerinde tespit ederek çözümü amacıyla mülki idare birimlerimiz, ilçe ve belde belediyelerimiz ile il genel meclisi üyelerimiz fikir alışverişinde bulunuyoruz.  Hizmetlerin hangi aşamada olduğunu tespit ederek vatandaşlarımıza kamu hizmetlerini en iyi şekilde ulaştırmak için neler yapabiliriz bunları tartışıyoruz” dedi.  
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız