SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nemrut'ta Çiğköfte Festivali

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:04:56
Nemrut'ta Çiğköfte Festivali
A- A+ PAYLAŞ

Dünyanın 8. harikası olarak kabul edilen Nemrut Dağı’nın zirvesinde yapılması planlanan çiğköfte festivali 6 Eylül 2015 tarihinde yapılacak. 

Adıyaman Valiliği, Adıyaman Belediyesi ve Çiğköfteciler Derneği (ÇİĞDER) tarafından 26 Temmuz 2015 tarihinde yapılması planlanan çiğköfte festivali, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlamada 32 kişinin hayatını kaybetmesi ve 104 kişinin yaralanmasından dolayı ertelenmişti. 1. ÇİĞDER Uluslararası Adıyaman Çiğköfte Festivali 6 Eylül 2015 tarihinde yapılacak.

ÇİĞDER Başkanı Ömer Turan, “Dünyanın 8. harikası olarak kabul edilen Nemrut Dağı’nın zirvesinde gerçekleştireceğimiz festival açılışının ardından 2206 metre yüksekliğindeki Nemrut Dağı’nın zirvesinde ustalarımız tarafından yoğrulacak olan çiğköftemizi festivale katılan protokol üyelerine ve halkımıza ikram edilecektir. Festivalimiz Adıyaman Şehir Stadı'nda Kahtalı Mıçı ve Ali Şan konseriyle birlikte halkımıza çiğköfte ikramı ile devam edecektir. Festivalimize tüm halkımız davetlidir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız